Katalógus

ITT Enidine GmbH

Vissza a listához

ITT Enidine GmbH gyártó Elasztomer szigetelőtartók terméke

Kérdés a termékről  

Egyedi elasztomerek és zajcsillapító eszközök

Zaj-, rezgés- és energiacsillapító elemek
Az Enidine elasztomer csillapító elemei jelentős zajcsökkentést és rezgéscsillapítást biztosítanak.". A standard termékcsaládon kívül az Enidine egyedi elasztomer termékeket fejleszt ki a legmodernebb anyagfejlesztési, tesztelési és gyors prototípusgyártási eszközök és technikák alkalmazásával. Ezek a termékek kiegészítik az Enidine meglévő ütés- és rezgésszigetelő kínálatát, így az Enidine az Ön egyetlen forrása az ütés- és rezgésszigetelés terén.

Az Enidine elasztomer csillapító elemeinek köszönhetően a rendszerek simábban, csendesebben és kevesebb állásidővel működnek, vagyis hosszabb élettartamot érnek el. Az alkalmazások közé tartoznak az irodai gépek, ipari berendezések, elektronikai és egyéb rendszerek, ahol rezgéscsillapításra van szükség. Az Enidine elasztomer termékei nem csak "kész" megoldásokat tartalmaznak a lökés-, rezgés- és zajcsillapítási problémákra, hanem egyedi tervezésű megoldásokat is a mechanikailag összetett vagy környezeti eredetű lökés- és rezgéscsillapításra.

Az Enidine minőségbiztosítási programja a nemzetközi ISO 9001 szabványnak megfelelően a tervezés, a gyártás és az adminisztráció minden aspektusára kiterjed. Ez a program biztosítja, hogy a minőségi termékeket a specifikációnak megfelelően és ügyfeleink megelégedésére tervezzük, gyártjuk és szállítjuk. Az Enidine minőségbiztosítási rendszere továbbra is megfelel a MIL-I-45208 és a MIL-STD-45662 szabvány követelményeinek.

Kérdés a termékről