Katalógus

ITT Enidine GmbH

Vissza a listához

ITT Enidine GmbH gyártó Nagy teherbírású lengéscsillapítók (HI Series) terméke

Kérdés a termékről  

Nehéz ipari lengéscsillapító HI sorozat

Egyszerű biztonsági ütköző nagy gépekhez

Az ITT Enidine Inc. nehézipari lengéscsillapítói (HI sorozat) biztonságos védelmet nyújtanak a nehézgépek, daruk és berendezések számára a termékek szállítása és mozgatása során.

A nagyméretű, nagy teherbírású lengéscsillapítók egyedileg vannak kialakítva, hogy különböző körülmények között lassítsák a mozgó terheket, és megfeleljenek az iparág által előírt biztonsági előírásoknak. A híddaruk, a futóműves platformok, a fejidaru, a nagyméretű konténerek áthelyezése és a szállítás biztonsági megállítása tipikus alkalmazások. Az iparágban bevált tervezési technológiák a világméretű terméktelepítésekkel kombinálva biztosítják az optimális teljesítményt, amely még a legigényesebb vevői elvárásokat is felülmúlja.

A HI sorozatú lengéscsillapítók gyártása előtt számítógépes szimulált válaszgörbék készülnek a tényleges körülmények modellezése, a termék teljesítményének ellenőrzése, a csillapítási jellemzők megerősítése, valamint a változó körülményekhez vagy egyedi csillapítási követelményekhez megfelelő, egyedi fojtófuratokkal ellátott konstrukciók létrehozása érdekében.

ITT Enidine Inc. HI sorozatú lengéscsillapítók nitrogén-előtétes (karbantartásmentes) rendszerrel rendelkeznek a sima lassulás és a dugattyúrúd teljes visszatérése érdekében. A túlméretezett furatfelület optimális energiaelnyelést és magasabb biztonsági tényezőket eredményez. Az ITT Enidine Inc. fejlett tesztberendezései biztosítják a tervezés és a termék teljesítményének integritását.

Kérdés a termékről