Katalógus

BELKI teknik ApS

Vissza a listához

BELKI teknik ApS gyártó Mélyágyas papír tekercses szűrő (4,5.60 - 12.20) terméke

Kérdés a termékről  

Mélyágyas papírtekercses szűrő 4,5.60 – 12.20

Alkalmazás
A mélyágyas papírtekercses szűrő egy sokoldalú és üzembiztos folyadékszűrő berendezés. A BELKI mélyágyas papírtekercses szűrő számtalan ipari folyadékhoz alkalmazható, mint például csiszolófolyadékok, hidegkenőanyagok és zsírtalanító fürdők szűrésére. Az alkalmazástól és a követelményektől függően a mélyágyas papírtekercses szűrő mágneses szűrővel kombinálható. Ez lehetővé teszi az olyan mágneses részecskék finomszűrését, amelyek kisebbek, mint a szűrőanyag áteresztőképessége.

Működés
A folyadék szűrése egy gyapjú szűrőközegen keresztül történik, amelynek minőségét az adott felhasználás határozza meg. A felhasznált szűrőgyapjú és a szűrőlepény elkülönülnek egymástól, így mindkettő külön kezelhető hulladékként. A szűrés úgy történik, hogy szűrőlepény jön létre, amely nem úszik el. A szűrőlepény szűrőréteget képez, amely a kisebb részecskéket is visszatartja.

Előnyök
A BELKI mélyágyas papírtekercses szűrő felépítése a szűrőközeg optimális használatát teszi lehetővé. A szűrőközeg szakadása miatti szivárgás vagy a túlfolyás kizárt. A BELKI mélyágyas papírtekercses szűrő nemesacélból készült, minimális karbantartást igényel, és hosszú élettartamot garantál.

Kérdés a termékről