Katalógus

BELKI teknik ApS

Vissza a listához

BELKI teknik ApS gyártó Hűtő-kenőfolyadék központi berendezések terméke

Kérdés a termékről  

Központi egységek

Az alapfelszerelésből kiindulva olyan központi egységeket tervezünk és gyártunk, amelyek hatékonyak, környezetkímélők és gazdaságosak. A BELKI központi egységek a vevő igényeinek megfelelően készülnek, mivel tudjuk, hogy gyakran speciális követelmények és problémák merülnek fel. Éppen ezért a BELKI cég arra specializálódott, hogy a szükséges kiegészítő felszereléseket gyorsan és hatékonyan fejlessze ki. Amennyiben szükséges, a központi egységet az építészeti adottságokhoz is igazítani lehet.

Működés
A központi egységeket olyan üzemekben szereljük fel, amelyek több csiszoló- vagy CNC eszterga- vagy marógéppel rendelkeznek. A hidegkenőanyagot minden gép a központi egységbe szivattyúzza, és megtisztítja a nemkívánatos forgácsoktól, részecskéktől és az idegen olajoktól. A központi egység el van látva a szükséges szűrési fokozatokkal, a folyamatoktól, helyi viszonyoktól és a tisztasági követelményektől függően. By-Pass és Full-Flow megoldásokat vagy ezek kombinációját biztosítjuk.

Előnyök
A BELKI központi egységek üzembiztosak, magas folyamathatékonysággal rendelkeznek, és csak minimális karbantartást igényelnek. A termék kifejezetten jobb eredményeket kínál:
  • ipari folyadékok élettartamának meghosszabbodása
  • rövidebb karbantartási idő a termelés során
  • a termékminőség javulása
  • tisztább munkakörnyezet és kevesebb hulladékkezelés
  • nemesacél kivitelezés, amely minimális karbantartást és hosszú élettartamot garantál
  • jobb termelési eredmény

Kérdés a termékről