Katalógus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Vissza a listához

Eppendorf SE gyártó Co2 Inkubátorok (CellXpert® C170) terméke

Kérdés a termékről  

Az Eppendorf több mint 60 éve megbízható laboratóriumi partner, amely világszerte innovatív és kiváló minőségű laboratóriumi termékekkel és szolgáltatásokkal látja el a kutatókat. Az Eppendorf pipettáktól, mikrocentrifugáktól és más prémium termékektől elvárt kiemelkedő eredmények és megbízhatóság az Eppendorf CO2 inkubátoroktól is elvárható.
Az Eppendorf CO2 inkubátorok a laboratóriumi kiválóság és következetesség megtestesítőinek számítanak, és a felhasználók számára a legmagasabb szintű kontrollt biztosítják a kultúrák számára. Ha nagy teljesítményt, következetességet és időmegtakarítást vár el, válassza az Eppendorf CO2 inkubátorokat.

A C170 a C170i alapváltozata. Ugyanazt a homogén atmoszférát, gyors regenerálódást, tisztíthatóságot és nagy hasznos teret kínálja, de egyszerűbb felhasználói felülettel és kevesebb terepen utólagosan felszerelhető opcióval. Olvassa el a C170i vs C170 szórólapot, hogy megtalálja az Ön igényeinek megfelelő készüléket.

Kérdés a termékről  

További termékek a Co2 Inkubátorok termékkategóriában

Co2 Inkubátorok (CellXpert® C170i)

CellXpert® sejtkultúra inkubátor - A holnap kultúrája

Keres egy 170 literes kategóriájú sejtkultúra inkubátort, amely a tisztítást gyerekjátékká teszi, és optimális növekedési feltét...