Katalógus

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Vissza a listához

STUBAI ZMV GmbH gyártó Via Ferrata Sets (SUMMIT LIGHT X1 / BASIC (Connect 2.0)) terméke

Kérdés a termékről  

A Via Ferrata Set SUMMIT LIGHT X1 a STUBAI teljesen új fejlesztése.

Ergonómiailag úgy lett kialakítva, hogy a Via Ferrata kötelekbe való szereléskor a kezek elég messze legyenek a nyitó résztől. Így az ujjak nyitáskor és záráskor védve vannak, és a biztonságos beakasztás folyamata meglehetősen könnyen történik. Ezt támogatja a nagyon nagy kapunyílás. A működtetés nagyon egyszerű, így Ön a mászásra koncentrálhat. Tartalmaz egy fém bekötési pontot a biztonságos rögzítéshez.

Súly: 550g
szerint: EN 958

BASIC (Connect 2.0)

Y alakú Ferrata szett bevarrt lengéscsillapítóval, amely még nehéz körülmények között (pl. nedvesség) is ellenőrzött fékezést biztosít. A csillapítók kompakt hordtáskája ellenőrzés céljából gyorsan kinyitható. A rugalmas szalagok megakadályozzák a bosszantó összegabalyodást is. A kipróbált és bevált tenyércsipeszes karabinerek nagy, 25 mm-es kapuszabadsággal teszik egyszerűvé és könnyeddé a klipszelést.

Ismételten hangsúlyozzuk, hogy mindig ellenőrizni kell a személyes biztonsági felszereléseket, mint például a sisakokat, hámokat, szetteket stb. a kopás jeleire és a tökéletes működésre.

Súly 550g

Karabiner adatok:
Erősség zárt kapu 27kN
Erősség nyitott kapu 14 kN

Kérdés a termékről