Katalógus

Arno Arnold GmbH

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Vissza a listához

Arno Arnold GmbH gyártó Csuklós kötény (Topclose) terméke

Kérdés a termékről  

A Toplclose súlya 50%-kal kisebb, mint a hagyományos kötényeké. A vezetőpálya szintén könnyűszerkezetes kivitelben készül, ami azt jelenti, hogy a rendszerelemek nagyobb sebességgel is működhetnek, anélkül, hogy át kellene konfigurálni őket. A Topclose esztétikus megjelenésű, sima, zárt rozsdamentes acél felületkezeléssel és speciálisan kialakított rozsdamentes acélprofilokkal.

Mivel a Topclose-ba integrálták a forgácstörlő funkciót, a szállítás kevésbé érzékeny a szennyeződésekre és a törmelékre. A Topclose alkalmazkodó, kisebb átmérőkre is könnyen feltekerhető. A zárt hátsó fal teljesen tömített. Az alkalmazási feltételek és a vevői követelmények határozzák meg a termék gyártásához használt anyagokat. Számos előnye és egyszerű, gyors összeszerelése miatt a Topclose ideális burkolatrendszer fém-, műanyag- vagy faipari megmunkálóközpontokhoz.

Kérdés a termékről  

További termékek a Fedőszoknyák termékkategóriában

Szekcionált elválasztók (Apron)

A "kötény" köténykötények már sokszor bizonyítottak helytakarékos és rendkívül robusztus védőburkolatként a gépészetben. Alacsony beépítési mélységüknek és az elhajlás lehetőségének köszönhetően kü...