Katalógus

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Vissza a listához

FLUX-GERÄTE GmbH gyártó Töltőrendszer mérlegelési technológiával (FLUX-FILL WT) terméke

Kérdés a termékről  

A félautomata FLUX-FILL WT töltőrendszerrel az alacsony viszkozitásútól a viszkózusig terjedő viszkozitású, valamint a habzó folyadékok gyorsan, hatékonyan és biztonságosan tölthetők. A rendszer kalibrált mérlegelési technológiával működik, és így lehetővé teszi a német előcsomagolási rendelet (FertigPackV) szerinti töltést.

Az integrált töltőprogram-kezelő rendszer segítségével a folyadékok a legkülönfélébb tartályokba való töltése egyszerűen elvégezhető különböző, automatikusan végrehajtott töltési módszerekkel, mint például a túlnyomásos, alulnyomásos és alulnyomásos töltés. A durva és finom adagolással történő töltés biztosítja a minimális mennyiségek betartását és minimalizálja a véletlen túltöltést. Ezáltal a rendszer különösen alkalmas kis és közepes méretű tartálytételek töltésére, tartálycserével és anélkül - belső használatra és értékesítésre egyaránt.

A FLUX szivattyú- és tartozékcsalád más termékeivel kombinálva az adagolóoldal is optimálisan kialakítható az alkalmazáshoz. Így a töltőrendszer és az adagolóelemekből kompakt, félautomata töltősor konfigurálható.

Kérdés a termékről