Katalógus

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Vissza a listához

FLUX-GERÄTE GmbH gyártó Élelmiszeripari szivattyúk (FLUX FOOD) terméke

Kérdés a termékről  

Az üvegvilla szimbólummal ellátott szivattyúsorozat

FLUX FOOD szivattyúk megfelelnek az élelmiszerekkel érintkező felületekre vonatkozó legújabb európai biztonsági előírásoknak. Megfelelnek az 1935/2004/EK rendeletnek és a 10/2011/EU "Műanyagok" rendeletnek, és viselhetik az üvegvilla szimbólumot.

A FLUX FOOD sorozat
A FLUX FOOD sorozathoz tartoznak az FP 427 FOOD és FP 430 FOOD hordós és tartályos szivattyúk, valamint az F 560 FOOD excentrikus csigahajtású szivattyú. Minden FOOD szivattyú rozsdamentes acélból készül. Az alkalmazások széles skáláját fedik le az alacsony és a magas viszkozitású folyadékszállítás között, és könnyen szétszerelhetők és tisztíthatók. Az FP 430 FOOD hordós szivattyú emellett robbanásvédelemmel rendelkezik az alkoholok átviteléhez.

Előnyök

  • A legújabb uniós előírásoknak megfelelően élelmiszerekkel való érintkezésre tanúsított
  • Az FDA követelményeinek megfelelően is tanúsított (az amerikai piacra)
  • Robbanásbiztos hordószivattyú is kapható
    Könnyen szétszerelhető és tisztítható

3-A szivattyúk az amerikai piacra
Az EU-rendelettel és az FDA követelményeivel ellentétben az USA-ban előírt 3-A egészségügyi szabványok szerinti tanúsítás a szivattyú kialakításával kapcsolatos különleges követelményekre is összpontosít. A FLUX már 1995 óta kínál az F 427 és F 560 sorozatú szivattyúkat, amelyek mind az FDA követelményeinek megfelelnek, mind pedig 3-A tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Kérdés a termékről