Katalógus

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Vissza a listához

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG gyártó Rögzítő hevederek járműszállításhoz (TensionController) terméke

Kérdés a termékről  

Biztonságosan tartja és védi a rendszert

A speciálisan kifejlesztett felületi struktúrának köszönhetően a TensionController rendkívül csúszásmentes. Ugyanakkor a csúszó belső bevonat tökéletes feltételeket biztosít az optimális erőátvitelhez, valamint a járműszállító sávhorony felületének kíméletes, egyenletes terheléséhez. A különleges csúszó tulajdonság azt is jelenti, hogy a rögzítőpánt (35 mm vagy 50 mm) a menetbe helyezés és a pozicionálás során gyorsan átvezethető a vezérlőtömlőn.

A rendszerek (TensionController plusz rögzítőheveder) alapfelszereltségként poliészter hevederrel (nyúlás <4%), a prémium változatban pedig a nagy teljesítményű UHMW-PE szál (nyúlás <1,5%). A két anyag keveréke (nyúlás <2,5%) is lehetséges. Az UHMW-PE támogatja a TensionController jó csúszási tulajdonságait, és így biztosítja az előfeszítő erő még optimálisabb eloszlását és pozitív hatást gyakorol az újrafeszítésre. Ezenkívül a személyes preferenciáktól és az alkalmazástól függően választható a 360°-ban forgó forgó horog vagy a profilhorog. A rendszert a VDI 2700-as irányelv 8.1. és 8.2. lapjainak megfelelően fejlesztették ki, GS-tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel a DAIMLER terhelési irányelveinek. Következtetés: Minden tetején.

Kérdés a termékről  

További termékek a Rakományrögzítő rendszerek termékkategóriában

Terhelésrögzítő rendszer betonacél hálóhoz

DoUniFlex® betonacél terhelésbiztosítás betonacél háló

Végre biztonságosan szállíthat betonacélt!

A betonacél háló megfelelő terhelésbiztosítása eddig nehézségekbe ütközött....