Katalógus

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Vissza a listához

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG gyártó Gördülési biztonsági rendszer terméke

Kérdés a termékről  

A Dolezych orsórögzítő rendszert kifejezetten kerek rakományok, például orsók, csövek és tengelyek rögzítésére fejlesztették ki. Ezek gyorsan és egyszerűen rögzíthetők a görgős rögzítő rendszerrel, így az úton való szállításhoz kis erőfeszítéssel elvégezhető.

A rendszer egy perforált sínből és két rögzítő ékből áll. Az ékek a csapágyfelületből és a tartófelületből állnak. Ez az összeszerelési mód megkönnyíti és egyszerűvé teszi az ékek beállítását és cseréjét, amelyek a perforált sínben bárhol elhelyezhetők. Ez lehetővé teszi a különböző átmérőjű rakományok szállítását. Az ékek egy kiegészítő biztonsági berendezéssel is fel vannak szerelve, amely megakadályozza, hogy szállítás közben kiszakadjanak a perforált sínből. A görgős rögzítési rendszer a rakodóterületen hosszirányban és keresztben is használható. A szállítóegység műszaki előírásainak megfelelően ez a rendszer nem kötődik a rakodóterület egy adott helyéhez.

A fejlesztés során nagy hangsúlyt fektettek a gyors alkalmazhatóságra és a könnyű kezelhetőségre, figyelembe véve a VDI 2700 ff által előírt rakományrögzítési előírásokat, pl. a keményre tekert papírtekercsek, tekercsek, kábeldobok stb. szállítására. A rendszer kiváló minőségű anyagból készült, és különböző típusú rakományokhoz használható. A kiváló minőségű anyagnak köszönhetően a különböző terhelések széles skálájához használható.

A megfelelő rögzítőhevederekkel, erő- vagy formabiztos rakományrögzítéssel, vagy e két módszer kombinálásával történő kiegészítő rögzítés nagyon jó rakományrögzítést biztosít.

Az Ön előnyei:
  • akár 20.000 kg-os kábeldobok rögzítése (2 sín használata)
  • gyors összeszerelés és szétszerelés az alacsony önsúly miatt
  • tÜV Nord által jóváhagyott

Kérdés a termékről  

További termékek a Rakománybiztosító rendszerek termékkategóriában

Lashing hálók

Személyre szabott biztonság minden járműtípushoz

A DoKEP rakományrögzítő hálók praktikus segítők a tökéletes rakományrögzítéshez kombikban, furgonokban, pótkocsikban vagy teherautókban. A D...

Racsnis teherfogók

A csúcspont: Egy új tervezési elv

A szorítóút és a teljes hossz közötti, eddig egyedülálló arány titka a DoRa racsnis teherfeszítő kialakításában rejlik. Két azonos kialakítású menetes orsó...