Katalógus

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2000

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2000

Vissza a listához

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH gyártó Hajtástechnika terméke

Kérdés a termékről  

Szeretné, ha a fáradságos és hátfárasztó szállítás a múlté lenne? Akkor vegye le a terhet a dolgozóiról a nagy teljesítményű E-Drive meghajtómodul segítségével!

Az E-Drive

elektromos modul felhasználóbarát meghajtótartóként működik, és különböző szállítóeszközökre szerelhető. Így az E-Drive elektromos meghajtást biztosít a gyakran nagy terhelésű szállítóeszközöknek, és jelentősen megkönnyíti a rakományok belső szállítását. A legfontosabb termékinformációk egy pillantásra
A legfontosabb termékinformációk egy pillantásra
  • elektromos meghajtás 24 V-os hajtóműves motorral
  • nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor
  • Vezetési sebesség: legfeljebb 3,6 km/h
  • Működési idő: legfeljebb 3,5 óra
  • Töltő mellékelve
  • Szereléssel együtt
A fejlett E-Drive meghajtómodul lehetővé teszi a nehéz terhek elektromos és ergonomikus mozgatását asztali és platós targoncákkal. A nagy teljesítményű hajtássegítség hozzájárul a különböző munkaeszközök gyors és kényelmes szállításához a vállalaton belül, és nagymértékben csökkenti a terhek mozgatásához szükséges erőfeszítéseket.

Az E-Drive egy nagy teljesítményű 24 V-os hajtóműves motorból, egy csatlakoztatható lítium-ion akkumulátorból, valamint egy töltőből és egy felhasználóbarát, egygombos vezérlőrendszerből áll.

A kompakt meghajtómodul az adott szállítóeszköz két fix görgője között helyezkedik el, és alig látható kábeleken keresztül kapcsolódik az E-Drive többi alkatrészéhez.

Az elektromos modul hatékony 24 V-os hajtóműves motorja nagy teljesítményének köszönhetően 500 kg-ig terjedő terhek könnyű és kényelmes mozgatását biztosítja. Így az E-Drive nehéz terhek szállítását is lehetővé teszi, miközben a legmagasabb szintű ergonomikus munkakörülményeket biztosítja.

Az elektromos meghajtási modul az ERGOTRUCK sorozatú szállítókocsik kormányára erősített, felhasználóbarát vezérlőrendszeren keresztül (de)aktiválható.

Az elektromos meghajtás könnyen be- és kikapcsolható egyetlen csuklómozdulattal, egy egygombos kapcsolóval. Az elektromos meghajtómodul bekapcsolása után az adott szállítóeszköz fokozatmentesen irányítható előre és hátra. Az E-Drive az áruterheléstől függően akár 3,6 km/órás haladási sebességet is lehetővé tesz. Így a modern elektromos modul optimális körülmények között biztosítja a hatékony munkát.

A csatlakoztatható lítium-ion akkumulátor különösen tartós, és az akkumulátor teljes feltöltése esetén és a kocsi terhelésétől függően akár 3,5 óra üzemidőt is elérhet. A nagy teljesítményű akkumulátorhoz tartozó töltő már a vételár részét képezi, és a szállításkor mellékeljük.

Nem kell aggódnia az elektromos modul felszerelésével kapcsolatban sem. Az E-Drive-ot felár nélkül telepítjük az Ön által választott szállítóeszközre. Így azonnal és hatékonyan használhatja a meghajtási támogatást.

Az E-Drive hatékony meghajtási modul újdonságot jelent a belső szállítási műveletekben.

Kérdés a termékről