Katalógus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Vissza a listához

Eppendorf SE gyártó Termocycler (Mastercycler® nexus X2) terméke

Kérdés a termékről  

A Mastercycler® nexus X2-t az Eppendorf az elfoglalt PCR-laboratóriumok számára fejlesztette ki. A két blokkon egyszerre két teljesen független protokoll futtatható, így két PCR-felhasználó bármikor, egymástól függetlenül indíthatja és állíthatja le PCR-reakcióit. Az egyik próba akár 64 mintát is tartalmazhat. A mindössze 40 dB[a] zajszintnek köszönhetően a PCR-cikláló nexus nagyon csendes és ugyanakkor energiatakarékos.

Az Eppendorf Mastercycler® nexus X2-vel két független protokollt futtathat egyszerre egy PCR termikus cikleren. A 32 lyukú blokk jól használható kisebb próbákhoz, míg a nagyobb próbák a 64 lyukú blokkban futtathatók. Ez a gradiens funkcióval ellátott blokk elérhető.

Mint a Mastercycler nexus család bármely tagja, a Mastercycler nexus X2 is kombinálható a család bármely más eszközével egy akár három eszközből álló hálózatban. Eppendorf PCR-csövekkel, PCR-csíkokkal vagy elválasztható lemezekkel együtt használva a Mastercycler nexus X2 konzisztens, publikációra alkalmas eredményeket biztosít - minden nap!

A flexlid® koncepció a könnyed magasságállításért

A flexlid koncepciónak köszönhetően a PCR termocikláló nexus X2 megbirkózik mindenféle fogyóeszközzel, a kis térfogatúaktól a 0,5 mL-es PCR-csövekig. Természetesen minden szokásos PCR-lemez illik hozzá - és ha valaha is nagyobb áteresztőképességre lenne szüksége, egyszerűen csatlakoztathat egy vagy két Mastercycler nexus X2 eco-t a Mastercycler nexushoz.

Gradiens a SteadySlope® technológiával

A Mastercycler pro gradiens funkciója a SteadySlope technológián alapul. Ez a technológia garantálja, hogy a fűtési és hűtési sebességek azonosak a gradiens és a normál üzemmódban. Így az optimalizálás és a rutinvizsgálatok során azonos hőmérsékleteket biztosít. A gradiens programozása a kezelőpanel és a CycleManager pro segítségével egyszerű és intuitív, így az új felhasználók gyorsan és önállóan dolgozhatnak.

Ellenőrzött minőség

Minden Eppendorf cikláló megfelel az alábbi minőségi irányelveknek:
- Egyedi minőségi tanúsítványok
- Nemzeti és nemzetközi szabványok szerinti kalibrálás, pl. NIST (USA), DKD/PTB (Németország), UKAS/NPL (Egyesült Királyság)
- UL/cUL listán szerepel

Jellemzők

  • Aszimmetrikusan osztott blokk két vizsgálat egyidejű futtatásához
  • Intuitív grafikus programozás
  • Univerzális blokk csíkokhoz, 0,1 mL, 0,2 mL és 0,5 mL PCR csövekhez
  • Kis helyigényű
  • Opcionális gradiens a PCR optimalizálásához
  • E-mail értesítés
  • A flexlid® koncepció lehetővé teszi a különböző fogyóeszközök használatát a fedél automatikus magasságállításával

Kérdés a termékről  

További termékek a Termocycler termékkategóriában

Termocycler (Mastercycler® X50)

Az új Mastercycler® X50 elegánsan ötvözi a sebességet, a rugalmasságot és az egyszerű használatot. Az MC X50 PCR termocikláló intuitív érintőképernyőjével, amely pontos ujjbeggyel történő vezér...