Katalógus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Vissza a listához

Eppendorf SE gyártó Laboratóriumi keverokészülék (Eppendorf ThermoMixer® F) terméke

Kérdés a termékről  

Gyakran kell rutinszerű alkalmazásokat keverni és felmelegíteni?
Ezek a termékek tökéletes választás a rutinszerű alkalmazások keveréséhez és felmelegítéséhez. Az Eppendorf ThermoMixer F0.5/F1.5/F2.0 és FP modellek mindegyike rendelkezik egy fix blokkal a 0,5/1,5/2,0 ml-es csövekhez és lemezekhez. Az Eppendorf ThermoTop fűtött fedéllel (opcionális) megbízhatóan megakadályozhatja a kondenzátum képződését a kis csövekben.

Rutinszerűen végez mintaelőkészítési lépéseket? Akár 0,5/1,5/2,0 mL-es csövekkel vagy lemezekkel (MTP és DWP) dolgozik rendszeresen, az Eppendorf F család fix blokkjaink ideális megoldást jelentenek az Ön speciális alkalmazásához. Könnyítse meg rutinmunkáját.

Nem következetes keverési eredményekkel küzd?

A minták megbízható keverése messze túlmutat az egyszerű keverésen, különösen, ha a mikroliteres tartományban lévő térfogatokról van szó. Most, hogy már évtizedek óta gyártunk keverőket, megtaláltuk a módját annak, hogy megbízható keverési teljesítményt nyújtsunk még a mikroliteres szinten is.

Kérdés a termékről  

További termékek a Laboratóriumi keverokészülék termékkategóriában

Hőmérséklet-szabályozó és keverőműszerek

Az Eppendorf hőmérséklet-szabályozó és keverőrendszerek új generációja többre képes, mint gondolná. a mintaelőkész&...

Laboratóriumi keverokészülék

Nagysebességű keverő (3000 fordulat/perc) a kis térfogatok gyors és hatékony keveréséhez minden szokásos laboratóriumi edényben 50 ml-ig.
2DMix-Control technológia (sík keverőmozgás) az ellen...