Katalógus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Vissza a listához

Eppendorf SE gyártó Inkubátor rázógép (Innova 44/44R) terméke

Kérdés a termékről  

Az Innova 44 és 44R egymásra helyezhető rázógépeket (hűtött) különféle szervezetek termesztésére tervezték 5 literes lombikokban. Az öntöttvas, kiegyensúlyozott, háromszoros excentrikus hajtást kifejezetten nagy sebességű alkalmazásokhoz és nagy terheléshez tervezték. A konstrukció több mint 70 éve állja az idő próbáját, és ma is segíti a tudósok munkáját. A leeresztővel ellátott víztartály biztosítja a kamra párásítását, miközben védi a meghajtóegységet a kiömléstől. Az egyszerű felhasználói felület lehetővé teszi a sebesség, a hőmérséklet, az idő és a fotoszintézis fénybank egyszerű programozását, ha van ilyen. A VisioNize doboz a megfigyelés fokozása és az értesítési funkciók hozzáadása érdekében kikötözhető. A rendszeres karbantartás a helyszínen is elvégezhető, így minimálisra csökkenthető az állásidő.


Hatékonylaboratórium- és berendezéskezelés a VisioNize® Lab Suite

segítségével Szeretné felügyelni laboratóriumi berendezéseit, és értesítéseket kapni például a berendezés riasztásairól? Egy digitális, hálózatba kapcsolt laboratórium még ennél is többet kínál.

Válassza ki az Ön laboratóriumának megfelelő megoldást a digitális szolgáltatások moduláris kínálatából. A VisioNize Lab Suite mindent kínál, amire laborvezetőként vagy tudósként szüksége van ahhoz, hogy elkezdje digitálisan kezelni laboratóriumát a minták biztonságának, a megfelelőségi követelményeknek és a karbantartás-menedzsmentnek a javítása érdekében.
Térképezze fel a digitális laboratóriumi kiválóság felé vezető utat!

Kérdés a termékről  

További termékek a Laboratóriumi rázók termékkategóriában

Laboratóriumi rázók

Az első rázógép 1946-os bevezetése óta a New Brunswick rázógépek az iparág legszélesebb körben használt termékei. A prémium Eppendorf minőségben gyártott New Brunswick rázókészülékek továbbra is ve...

Nyitott platformú rázókészülékek

A minták környezeti körülmények között, a laboratóriumi padon vagy fűtő- vagy hűtőkamrában történő rázásához a nyitott platformú rázókészülékek ideális megoldást jelentenek. Az Eppendorf hat New Br...