Katalógus

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

Vissza a listához

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co gyártó Ειδικές λύσεις terméke

Kérdés a termékről  

Termékek és megoldások

a WSW Wälzlager cég az egyik legnagyobb szolgáltató a speciális megoldások fejlesztése és gyártása terén a következő területeken:
  • Gömbcsapágyak
  • Rúdvégek
  • Siklócsapágy perselyek
  • Mezőgazdasági gépalkatrészek
  • Általános gördülőcsapágy program
Az alkalmazási területek nem is különbözhetnének jobban:
Az építő- és mezőgazdasági gépektől a regeneratív energiatermelés, az offshore ipar vagy a tengeri alkalmazások igényes speciális megoldásaiig.

A WSW a nyersanyag beszerzésétől kezdve a megmunkáláson, az ügyfélspecifikus bevonatokon és az összeszerelésen keresztül egy világméretű hálózatra támaszkodhat. Annak érdekében, hogy még gyorsabban és rugalmasabban teljesíthessük az ügyfelek kéréseit, a saját gyártást egy 5 tengelyes maró- esztergáló központtal bővítettük. Ehhez speciálisan képzett munkatársakat vettek fel, akik a műszakos üzemben biztosítják a zökkenőmentes folyamatot. További előny a különösen nehéz alkatrészek robotizált összeszerelése, amely autonóm működést is lehetővé tesz.

A cél nem csak a kész speciális alkatrészek szállítása, hanem lehetőség szerint a beépítésre kész alkatrészek szállítása, minden szükséges tanúsítvánnyal és vizsgálati jegyzőkönyvvel együtt. A minőségbiztosításhoz a legmodernebb mérési technikák állnak rendelkezésre.

A bőséges raktárkészletnek, az ügyfélspecifikus csomagolásnak és a "just in time" szállításnak köszönhetően így "mindenre kiterjedő megoldást" kínálnak az ügyfélnek.

Kérdés a termékről