Katalógus

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Vissza a listához

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH gyártó Magasfeszültségű csatlakozások (EHV) terméke

Kérdés a termékről  

Teljes portfólió az összes extra nagyfeszültségű kábelhez

Az extra nagyfeszültségű szerelvények széles választékának köszönhetően most először egyetlen forrásból fektethet le teljes kábelszakaszokat és szerezheti be az összes szükséges szerelvényt. Az extra nagyfeszültségű (EHV) hálózatokhoz készült új választék tartalmazza a bevált CONNEX és IXOSIL sorozatainkat, a transzformátorokhoz és gázszigetelt kapcsolóberendezésekhez (GIS) való száraz, dugaszolható kábelcsatlakozásokat, kábelvégződéseket és kábelaljzatokat (köztük egy dugaszolható kivitelűt). A típusvizsgált tartozékok 300 kV-tól 550 kV-ig minden XLPE-kábelt képesek csatlakoztatni, és egyedileg a felhasznált kábelhez igazodnak.

Könnyen szerelhető
Minél nagyobb a feszültségtartomány, annál fontosabbá válik a könnyű szerelés. Éppen ezért úgy terveztük meg EHV-berendezéseinket, hogy a lehető legkönnyebben kezelhetőek legyenek. Ennek érdekében olyan kifinomult részletekkel egészítettük ki, mint például a 7-es méretű CONNEX kábelcsatlakozáshoz tartozó forgatható csatlakozógyűrű, amely lehetővé teszi a csavarfuratok megfelelő pozícióba történő elforgatását a nehéz EHV-kábelek mozgatása helyett.

Csatlakozások mindenféle kábelhez
Függetlenül attól, hogy alumínium, réz vagy egyvezetékes szigetelésű kábeleket használ: EHV-szerelvényeink választéka lehetővé teszi a kábelek minden formájának csatlakoztatását, több évtizeden át tartó végső üzembiztonsággal. Ennek oka, hogy a nagy igénybevételnek kitett terepi vezérlőegységeket szállítás előtt egyedileg teszteljük az IEC 62067 szabvány szerint.
Az EHV-választék a következőket tartalmazza:

EHV CONNEX száraz, dugaszolható kábelcsatlakozás
Érintésálló, víz alá meríthető, karbantartásmentes, offshore-kompatibilis csatlakozó, amely minden rendelkezésre álló száraz szigetelésű kábelre felszerelhető. További előnye: Az érintkezőrendszer beépített kábelrögzítője 420 kV+ esetén megbízható védelmet nyújt a kábel által okozott mechanikai terhelések ellen, és a kábel fektetését is megkönnyíti.

EHV CONNEX készülékcsatlakozó darabok transzformátorokhoz és GIS-hez
Gyorsan telepíthető, sokoldalú és kompatibilis a beltéri, kültéri és tengeri alkalmazásokhoz: A készülékcsatlakozó darab a népszerű CONNEX rendszer minden előnyét egyetlen megoldásban egyesíti. Kialakítása sokkal kompaktabb, mint az EN 50299 és IEC 62271-209 szerinti hagyományos rendszereké. Egy hosszabbító adapterrel azonban szükség esetén a csatlakozó a vonatkozó szabványokhoz igazítható.

IXOSIL ESS kábelvégződés
Az üvegszállal erősített üreges szigetelőnek és a víztaszító szilikon árnyékolásnak köszönhetően a tartóvégződés maximális mechanikai stabilitással nyűgöz le. A vezetők csatlakoztatásához a fejarmatúrához, amely szabadalmaztatott SICON csavaros csatlakozókkal van ellátva, nincs szükség speciális szerszámokra. Alternatívaként választhatja a porcelánból készült ESP-végződéseket is.

IXOSIL MSA felcsúsztatható kötések
A kipróbált és bevált felcsúsztatható kialakításnak köszönhetően nem okoz gondot IXOSIL felcsúsztatható kötéseink beszerelése. Vízálló külső burkolatuk is maximális üzembiztonságot garantál. A szabadalmaztatott SICON csavarkötések használatával a vezető optimális érintkezési erővel és speciális szerszámok nélkül csatlakoztatható. Az árnyékolás a kábeltípusnak és az ügyfél igényeinek megfelelően beállítható.

EHV CONNEX száraz, dugaszolható, gázszigetelt kábelaljzatok
A kompakt CONNEX aljzat mindenféle formájú és méretű kábelt tartósan csatlakoztat. Az SF6 gázszigetelés beépített töltőnyomás-ellenőrző rendszert tartalmaz.

EHV-kiegészítők a szakértőktől
A PFISTERER független gyártója a közép- és extra nagyfeszültségű kábelek minden típusához szükséges kábel-kiegészítőknek. A világ legszélesebb termékportfóliója a kábeltartozékok mellett speciális alkalmazásokhoz is kínál megoldásokat, valamint az EHV-családhoz tartozó szerelési és vizsgálati tartozékok teljes választékát.

Kérdés a termékről