Katalógus

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Vissza a listához

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH gyártó Dugaszolható csatlakozás középfeszültségű kábelhez (MV-CONNEX) terméke

Kérdés a termékről  

1975-ben a PFISTERER bemutatta a középfeszültségű kábelek első dugaszolható csatlakozóját. Akkoriban ez forradalom volt, manapság ez a norma. És szó szerint értjük, hogy a norma, mivel az EN 50180/EN 50181 szabványok a PFISTERER CONNEX rendszerén alapulnak. Napjainkban az MV-CONNEX még mindig a középfeszültségű kábelek mércéje. Végső biztonság, maximális teljesítmény, valamint a kivitelek és speciális megoldások verhetetlenül széles választéka jellemzi a rendszert. A hagyományos aljzat-dugó kombináción kívül számos intelligens rendszerbővítmény áll rendelkezésre a speciális alkalmazásokhoz.

Minden egyben: A CONNEX többszörös transzformátorcsatlakozás akár négy kábelhez
A többszörös könyöklőpersely a hagyományos porcelánperselyek helyett a teljesítménytranszformátor középfeszültségű oldalára kerül beépítésre. Ez lehetővé teszi a lehető legegyszerűbb áramelosztást egy teljesen érintésbiztos rendszerben. Ennek eredményeképpen a terjedelmes csatlakozódobozok már a múlté.

Adugaszolható motorcsatlakozások csökkentik az állásidőt
A CMA CONNEX motorcsatlakozásnak köszönhetően a nagy teljesítményű motorok rövid időn belül csatlakoztathatók és cserélhetők. Mivel a CONNEX-megoldások általában teljes tokozással rendelkeznek, a rendszerint szükséges csatlakozódobozokra már nincs szükség. A csatlakozó ATEX kivitelben is kapható a robbanásveszélyes területeken való használathoz.

MV-CONNEX gyűjtősíncsatlakozók GIS-hez
A gyűjtősíncsatlakozókkal egyszerű modul alapú SF6 gázszigetelt kapcsolóberendezések hozhatók létre, és akár a helyszínen is bővíthetők, mivel a gázkamrát a telepítéshez már nem kell megnyitni. A portfólió 24 kV-tól 42 kV-ig terjedő változatokat tartalmaz.

CONNEX túlfeszültség-levezetők 6 kV-tól 52 kV-ig
A CONNEX túlfeszültség-levezetők fémzárt kapcsolóberendezések és transzformátorok védelmére szolgálnak. A túlfeszültség-levezető közvetlenül a kapcsolóberendezéshez csatlakozik, és megakadályozza, hogy a túl nagy túlfeszültségek behatoljanak a rendszerbe. A túlfeszültség-levezetők különösen hatékonyan korlátozzák a visszavert utazó hullámok és a kapcsolási túlfeszültségek által keltett túlfeszültséget.

AzMV-CONNEX kábelcsatlakozók mostantól az USA-ban a TPC Wire & Cable Corp. raktárkészletéről szerezhetők be.

Kérdés a termékről