Katalógus

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Vissza a listához

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH gyártó Biztonságtechnika terméke

Kérdés a termékről  

A biztonságtechnika az energiaellátás egyik legérzékenyebb területe, függetlenül attól, hogy milyen feszültségszintről van szó. Élet-halál kérdése. Ez azt jelenti, hogy a megbízható termékek, az egyszerű működés és az üzembiztonság elengedhetetlenül fontos. A PFISTERER feszültségvizsgáló készülékek, földelő- és rövidzárlat-védelmi berendezések, földelő- és üzemi pólusok, valamint állandó vizsgálati rendszerek teljes választékát kínálja, amelyek moduláris rendszerkialakításunknak köszönhetően pontosan illeszkednek minden igényhez.

Kétszeresen biztonságos - Vizuális és akusztikus jelzések a biztonság növeléséért
A feszültségvizsgáló készülékeknek megbízhatónak kell lenniük és egyértelmű jeleket kell kibocsátaniuk. Csak így zárhatók ki a kockázatok. A PFISTERER feszültségvizsgáló készülékeket a következő mottó szerint terveztük: Kettő jobb, mint egy. Egy akusztikus és egy vizuális jelzés egyértelmű, kettős jelzést ad, ha bármilyen feszültséget alkalmaznak. A rendszer minden egyes bekapcsolásakor a feszültségvizsgálóink önellenőrzést végeznek, majd visszajeleznek, ha készen állnak a működésre - ez kulcsfontosságú funkció, ha a biztonság növeléséről van szó.

Biztonságos megoldások a rövidzárlatos áramokra
A földelés és a rövidzárlatos berendezések rövidzárlat esetén szélsőséges körülményeknek vannak kitéve. Magas hőmérséklet (termikus hő) keletkezik, és dinamikus erők hatnak a csatlakozásokra és a csatlakozóelemekre. Ahhoz, hogy képesek legyenek a rövidzárlati áramok felvételére, a földelő kábeleket úgy kell megtervezni, hogy ellenálljanak ezeknek a terheléseknek. Portfóliónk a követelmények és méretek széles skáláját fedi le az egész világon. Földelő- és üzemi pólusaink stabil kialakítása, amelyek kiegészítő szigetelésként működnek, a gyakorlatban bevált és hosszú élettartamot garantál.

Egyedi megoldások minden alkalmazáshoz
A PFISTERER biztonsági berendezései minden lehetséges vevői igényt lefednek. Moduláris rendszerünk maximális rugalmasságot kínál mindenféle alkalmazáshoz, például kapcsolóberendezésekhez, felsővezetékekhez és vasúti rendszerekhez. A PFISTERER szakértői a problémákat ötletekké alakítják át, és ügyfeleink egyedi kérései és specifikációi szerint alakítanak ki megoldásokat, akár vadonatúj innovációkat is létrehozva. A PFISTERER ezen túlmenően végponttól végpontig tartó szolgáltatást is kínál az összes érintett termék rutinellenőrzéséhez.

Kérdés a termékről