Katalógus

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Vissza a listához

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH gyártó Mérőkerék-rendszerek terméke

Kérdés a termékről  

Rendszerek a sebességméréshez, a pozícióérzékeléshez és a hosszméréshez

A Kübler mérőkerék-rendszerei ideális megoldást jelentenek a megbízható sebességméréshez, pozícióérzékeléshez és hosszméréshez lineáris mozgásokkal járó alkalmazásokban. Ezek rögzítése a mérőkerékkel és a hozzáerősített kódolóval közvetlenül a mérendő anyag felületén történik forgásirányban, és lineáris adatokká alakíthatók át. A beépített rugók biztosítják a mérőkeréknek a mérőfelületen való szükséges érintkezési erejét a megbízható mérési értékek rögzítéséhez.

A mérőkerék-rendszerek lineáris mozgások rögzítésére szolgálnak

A mérendő anyag lineáris mozgását (1) egy rajta nyugvó mérőkerék (vagy csiga vagy fogaskerék) alakítja át forgó mozgássá (2).
Egy csatlakoztatott inkrementális vagy abszolút jeladó (3) érzékeli ezt a forgást, és alakítja át sebesség-, pozíció- és távolságértékekké.
A mérőkerék-rendszer lineáris felbontása (mm) a mérőkerék kerületének és a jeladó forgó felbontásának (ppr) arányából adódik.

Kérdés a termékről  

További termékek a Mérőkerekek termékkategóriában

Mérőkerekek

A mérőkerekeket a fa-, papír-, fém-, textil- és műanyagiparban anyagmérésre használják kódolókkal kombinálva. A mérőkerék kiválasztásakor az első szempont a mérendő anyag típusa, mivel ez szolgál alap...