Katalógus

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Vissza a listához

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH gyártó Üvegből készült elektronikus áramköri lapok (IMPAeGlass ) terméke

Kérdés a termékről  

Az elektronika üvegre nyomtatása a hobbink. Több mint 15 éve szitanyomtatunk vezető sávokat és teljes áramköröket közvetlenül üvegszubsztrátumokra. Ügyfeleink számára ez innovatív lehetőségeket nyit a modern, kiváló minőségű HMI-k kialakítására. Ily módon a hagyományos nyomtatott áramköri lapot számos alkalmazási területen üveggel lehet helyettesíteni.

Az üvegre különböző színrétegeket viszünk fel szervetlen és mindenekelőtt környezetbarát kerámia szitanyomással. Az elektronika esetében ezeket kiegészíti a vezetőpálya-struktúrák és az elektronikus áramkörök funkcionalizált nyomtatása. Az elektronikus elrendezés elölről nem látható. Az ezt követő keményedési folyamat során az egyes funkcionális rétegek zománcot alkotnak, hogy anyagi kötést képezzenek.

A megfelelő grafikát házon belül, nagy felbontású expozíciós rendszerekkel készítjük el. A sorozatgyártás során akár 80 µm-es (finom osztás) struktúraszélesség is megvalósítható.

Az elektronikusan funkcionalizált és nyomtatott áramkörrel ellátott üveget ezután hagyományos SMD-szereléssel szerelik fel. a szokásos QFN (vagy MLF), SOP vagy SSOP típusú mikrokontrollerek gond nélkül feldolgozhatók.

Kérdés a termékről