Katalógus

P.J. Prause Durotec GmbH

P.J. Prause Durotec GmbH

P.J. Prause Durotec GmbH

Vissza a listához

P.J. Prause Durotec GmbH gyártó Laprugók adagolórendszerekhez terméke

Kérdés a termékről  

Ahol a termékeket különösen kíméletesen kell adagolni, ott a vibrációs technológia kiváló megoldás. Ahhoz, hogy a kombinált adagoló-, mérleg- és csomagológépek nagymértékben automatizált adagolórendszerei pontosan és megbízhatóan működjenek, nagy fáradásállóságú és állandó rugóállandójú rugóelemekre van szükség: olyan tulajdonságokra, mint amilyeneket az S-Ply® laprugók nyújtanak - még folyamatos terhelés, extrém páratartalom és porképződés esetén is. Az ilyen adagolórendszereket elektromágneses, pneumatikus vagy kurblihajtással hajtják meg, a különböző szállított anyagokhoz igazodó amplitúdókkal.

Az S-Ply® laprugók a -40°C és 110°C közötti teljes hőmérséklet-tartományban alig változtatják meg rugózási viselkedésüket. Az S-Ply® kék laprugókkal a Prause Durotec megfelel az élelmiszeripar speciális szabványainak. Az erősített kompozit anyagból készült laprugókat a takarmányozási technológiában vezető- és vonószárként is használják. Az S-Ply® jó csillapítási tulajdonságai segítenek a különösen pontos adagolásban.

Kérdés a termékről  

További termékek a Hajlítórugók termékkategóriában

Szénszálas rugók az ipar számára (S-Ply® carbon blue)

Ez a szénszál-erősítésű kompozit anyag az S-Ply® carbon minden előnyét kínálja, ráadásul élelmiszerrel érintkezésre alkalmas. A vonatkozó ipari szabványoknak megfelelő, kék színű anyag antimikr...