Katalógus

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Vissza a listához

Heimerle + Meule GmbH gyártó Esztergált és maratott alkatrészek terméke

Kérdés a termékről  

A Heimerle + Meule-nél esztergált és maratott alkatrészeket gyártunk minden szabványos nemesfémötvözetből, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően, és eközben a piacok széles skáláját szolgáljuk ki. Átfogó szaktudásunk kiterjed a nemesfémből készült precíziós alkatrészek gyártására, valamint az ékszer- és óraipar számára készült egyedi és sorozatgyártott termékekre, a luxusipar számára készült alkatrészekre és nem utolsósorban a legigényesebb ipari alkalmazásokhoz tervezett alkatrészekre.

Saját gépállományunk a legmodernebb esztergálási és marási technológiával van felszerelve. Ez, valamint a nagy múltú, tapasztalt munkatársakból álló csapatunk lehetővé teszi számunkra, hogy a nemesfém-feldolgozó ipar legmagasabb követelményeinek is megfeleljünk, és ügyfeleink minden igényét kielégítsük. A legmodernebb technológia és ellenőrzött gyártási folyamatok alkalmazásával mindig kifinomult, a legapróbb részletekig tökéletesen megmunkált alkatrészeket szállítunk.

Az innovatív, ugyanakkor költséghatékony megoldások az erősségünk - még akkor is, ha a tervezés és kivitelezés tekintetében összetett követelményekről van szó. Korszerű minőségirányítási rendszerünk és kiváló ügyfélszolgálatunk újabb jele annak, hogy a
Heimerle + Meule nemzetközi szinten is kompetens partnerként szerzett magának hírnevet. Minden termékünk és szolgáltatásunk megfelel a legszigorúbb minőségi előírásoknak, és folyamatosan minőségellenőrzéseknek vetjük alá. Válasszon minket, hogy kompetens és megbízható partnerei legyünk!

Kérdés a termékről