Katalógus

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Vissza a listához

Heimerle + Meule GmbH gyártó Cirkónium-oxid kerámiák terméke

Kérdés a termékről  

A CAD/CAM-anyagok területén a cirkónium-dioxid-fejlesztések az elmúlt években gyorsan növekedtek. Az egyik legfontosabb előrelépés az új, iparilag előre gyártott anyagokhoz való hozzáférés, amelyek az automatizálás révén lehetővé teszik a minőség javítását, valamint a nagyfokú reprodukálhatóságot. A cirkónium-dioxid bizonyított a CAD/CAM anyagok területén. Ma már szilárdságot és nagyon magas esztétikát jelentenek.

Amikor olyan partnert kerestünk, aki lehetőséget kínál számunkra, hogy portfóliónkat ebben a rendkívül érdekes ágazatban bővítsük, a pritidenta® GmbH-nál találtuk meg, amit kerestünk. Nemcsak a kiváló minőségű termékek győztek meg minket azonnal, hanem a cégpolitika is teljesen összhangban van a Heimerle + Meule-val.

A pritidenta® GmbH olyan termékeket fejleszt fogtechnikusok és fogorvosok számára, amelyek a CAD/CAM-ágazatban a magas esztétikát a hatékony gyártással és automatizálással ötvözik. A cél az, hogy minőségi megoldást kínáljunk ügyfeleinknek tisztességes ár-érték arányban. A fogászati cirkónium-dioxidból készült CAD/CAM-anyagok kizárólag Németországban készülnek: "Made in Germany"!

Anyagleírás
Minden priti®multidiscs ZrO2 nagy tisztaságú anyagból készül. Az egytengelyű préselés és az azt követő izosztatikus visszasajtolás tanúsított eljárása a legmagasabb fokú biztonságot nyújtja. A nagymértékben tömörített cirkónium-dioxid szondák garantálják a meghatározott szinterezési zsugorodást, valamint a tökéletes marási eredményeket, és így az esztétikailag kiváló minőségű és költséghatékony eredmény alapját.

Kérdés a termékről