Katalógus

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Vissza a listához

Heimerle + Meule GmbH gyártó Nagy teljesítményű műanyagok protézisekhez terméke

Kérdés a termékről  

Modern, nagy teljesítményű gyanták a CAD/CAM technológiához

A CAD/CAM technológia bevezetése óta a fogtechnika termékválasztéka szinte robbanásszerűen megnőtt. Még a széleskörű felhasználásra szánt akrilok esetében is óriási a kínálat az alapanyagok és a nyersanyagok tekintetében. a minőségben azonban nagy különbségek vannak, amelyek kívülről nem láthatók, és amelyek elsősorban a gyártási folyamatnak köszönhetőek.

Magas minőségi követelményeinket figyelembe véve úgy döntöttünk, hogy ezen a területen a DentalPlus GmbH kiváló minőségű hőre lágyuló műanyagait használjuk. A DentalPlus-szal már évek óta kapcsolatban állunk a fröccsöntési folyamat révén, és már régóta ismerjük a patronformájú anyagokat és azok biokompatibilitását. Egy szabadalmaztatott eljárás révén a DentalPlus-nak sikerült ezeket a követelményeket nyersanyag formájában is teljesíteni. A folyamatos kutatások és továbbfejlesztések hosszú évek óta bizonyítják a rendkívüli homogenitást, a hézagmentes illesztési pontosságot, a nagy törési és hajlítási szilárdságot, valamint a színstabilitást. a "DentalPlus műgyanták" a következőket is jelentik: legmagasabb fokú testkompatibilitás és fiziológiailag ártalmatlan, érzékeny pácienseknél is jól bevált, kiváló esztétika és hosszú távú tartósság - és természetesen "Made in Germany"!

A nagyteljesítményű akrilok alkalmazási területe a fogtechnikában már nem korlátozódik az ideiglenes restaurációkra. Teljes és részleges fogpótlások, koronák és hidak, sínpótlások, modellöntés és kapcsos technika, teljesen anatómiai hosszú távú ideiglenes fogpótlások - az indikációtól függően válasszon az Eldy Plus®, Polyan Plus®, Dentalos Plus® vagy a PMMA Economic Line között.

Kérdés a termékről