Katalógus

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Vissza a listához

Heimerle + Meule GmbH gyártó Electroplating systems terméke

Kérdés a termékről  

Elektroformázási technológia
A legegyszerűbb módja az önhordó fémvázak előállításának elektrokémiai eljárással, öntés, szinterezés és drága eszközberuházások nélkül - így értjük az "elektroformázás" kifejezést. A Gramm Electroforming System (GES) mintegy "mellékesen" rendkívül esztétikus, pontos és reprodukálható eredményeket ér el, amelyeket elismert anyagtudósok és klinikák is megerősítettek.

A Gramm GmbH már 1989-ben jelentős áttörést ért el a fogászati piacon a GAMMAT 12-vel, az első teljesen automatikus elektroforming berendezéssel. A következő évtizedekben sok minden történt a fogászati technológiában és a fogászati berendezések fejlesztésében is. A maximális gazdaságosság a lehető legalacsonyabb beruházás mellett, valamint a pontosság és a biokompatibilitás egyre vonzóbbá vált a fogtechnikus, a fogorvos és nem utolsósorban a páciens számára.

Örömmel fogadtuk el ezt a kihívást, és így a elektroformázási technológia világpiaci vezetővé vált. Ma már elmondhatjuk, hogy a jövőben ezeket a termékcsoportokat a galvanoformázó rendszer körül saját cégünkben fogjuk gyártani, és így folytatjuk a fogtechnika fényes diadalmenetét. A legjobb az egészben az, hogy a rendszer szívét továbbra is GAMMAT®optimo 2-nek hívják!

A GES GAMMAT®optimo 2 jelenlegi egységét Németország-szerte jól megismerték értékesítési képviselőink. A rendkívül egyszerű működés tökéletes eredményeket biztosít a kombinált fogpótlások gyártása során cirkónium, nemesfém és nem nemesfém fogászati ötvözeteken, alacsony aranyfürdő-felhasználással. A készülékbe integrált újrahasznosítási funkció a legkisebb aranymaradványokat is ledolgozza - gazdaságosan, kiszámíthatóan, meggyőzően!

Kérdés a termékről