Katalógus

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Vissza a listához

Heimerle + Meule GmbH gyártó Fogászati eszközök terméke

Kérdés a termékről  

Kerámia műszerkészlet
Ez a kerámia műszerkészlet minden szerszámot tartalmaz, két változatban kapható: Kolinsky kefével vagy az exkluzív N.era kefével ellátott változatban. Mint minden Smile Line műszer esetében, az összes eszköz egyedi alkatrészekből áll, amelyek külön-külön is kaphatók.

Gyantázó eszközkészlet
Egy teljes eszközkészlet a gyantázási munkákhoz, exkluzív, Európában gyártott eszközökkel felszerelve. Természetesen ezek az eszközök szétszedhetők, és a megfelelő egyedi alkatrészek külön-külön is kaphatók - ésszerű befektetés!

Összetett műszerkészlet
Az összes műszerkészlethez hasonlóan az összetett műszerkészlet is teljesen moduláris. A komplett hangszerek mellett egy-egy fogantyút is talál a személyes kedvenc hangszerének elkészítéséhez!

Micro-Vibes 2
Multifunkcionális eszköz tollméretben kerámiaanyagok keveréséhez, szabad terek tömörítéséhez stb. A mikromotorban lévő excenter mikrorezgéseket biztosít a precíz és tökéletes kerámiamunkákhoz.
Készletben kapható, spatula tartozékkal, dupla hegyes tartozékkal és akkumulátorral. További 3 spatula-felszerelés rendelhető tartozékként készletben vagy külön-külön.

Implantátumhajtók
Az implantátumhoz való csavarhúzó készlet 8 különböző, szabványos hosszúságú csavarhúzóval van felszerelve. Az alumínium kocka eloxált (natúr), opcionálisan fekete eloxált kivitelben is kapható. A személyre szabás érdekében a csavarhúzók rendelhetők nyéllel, nyél nélkül vagy fa nyéllel; a kocka felszerelése is lehetséges az Ön igényei szerint.

SIDEKICK
A SIDEKICK implantátum csavarhúzó készlet 9 modellt tartalmaz (mindegyik 3 hosszúságban), amelyek kompatibilisek a piacon lévő vezető implantátumrendszerekkel.
Elérhető "Basic" változatban egy csavarhúzófejjel, standard hosszúságban minden rendszerhez (9 db) vagy "Master" változatban három különböző hosszúsággal minden rendszerhez (27 db).

Kérdés a termékről