Katalógus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Vissza a listához

Eppendorf SE gyártó Pipettacsúcsok (epT.I.P.S.® BioBased) terméke

Kérdés a termékről  

Az Eppendorf epT.I.P.S.® BioBased akár 1250 µl-es térfogatú készülékekkel új ajtókat nyitnak meg, hogy a laboratóriumi munka sokkal fenntarthatóbbá váljon a kísérleti eredmények veszélyeztetése nélkül. A legalább 90%-ban megújuló nyersanyagokból (pl. növényi olajfinomításból vagy használt étolajból származó hulladékok és maradékok) előállított, második generációs bioalapú polimer használatával jelentősen csökkent ezeknek a pipettahegyeknek és szűrő pipettahegyeknek a termékkel kapcsolatos szén-dioxid-kibocsátása. "Általános minőségi tanúsítványok" a szabványoknak és az általános minőségi követelményeknek való megfelelésről, termékspecifikus és tételspecifikus tisztasági tanúsítványok, valamint "ACT tanúsítványok" (a My Green Lab független tanúsítása a környezeti hatásról) megerősítik az Eppendorf pipettahegyektől elvárható jól ismert termékminőséget. Ehhez jön még a fenntarthatósági tényező, amely jelentősen csökkentett szénlábnyomot jelent az Ön laboratóriuma számára, ha rendszeresen használja ezeket a pipettahegyeket és szűrő pipettahegyeket.

A fosszilis polipropilén hegyeinkhez hasonlóan ezek a pipettahegyek is rendkívül magas minőségi és tisztasági szabványok szerint készülnek, és úgy vannak kialakítva, hogy a minták összes speciális követelményét lefedjék. Az epT.I.P.S.® BioBased pipettahegyek, az ep Dualfilter T.I.P.S.® BioBased- és az ep Dualfilter T.I.P.S.® SealMax® BioBased® szűrő pipettahegyek kisebb erőt igényelnek a felhelyezéshez és a kidobáshoz, miközben teljesen lezárnak és tökéletesen kiegészítik az Eppendorf pipettákat, amelyekkel egy teljesen integrált pipettázó rendszert alkotnak, amely maximális pontosságot, precizitást és reprodukálhatóságot biztosít. Optimálisan kiegészítik az Ön munkafolyamatát. Emellett támogatják Önt abban, hogy laboratóriumát jelentősen környezetbarátabbá tegye.
Mióta az üvegből készült fogyóeszközöket kiszorították a kőolaj alapú műanyag fogyóeszközök, világszerte pótolhatatlanná váltak a laboratóriumokban: Biztosítják az egyre igényesebb kutatásokban szükséges minőségi szabványokat. Ebben rejlik az egyre növekvő kihívás a fenntarthatóság szempontjából. Ezért az Eppendorf nemcsak az új termékek fejlesztésére, hanem új, környezetbarátabb anyagokra is összpontosít. Sőt, sikerült egy megújuló nyersanyagokon alapuló polipropilént is találnunk, amelyet most a pipettahegyek új generációjának gyártásához használunk.

A bioalapú pipettahegyek nemcsak fenntarthatóbb alapanyagból készülnek, hanem most már újratöltött változatban is kaphatók, amely ugyanolyan tisztasági és sterilitási követelményeknek felel meg, mint a hagyományos eldobható állványok. Ez az újratöltési változat a hagyományos állványokhoz képest akár 54%-kal kevesebb fosszilis műanyagot takarít meg, és jelentősen csökkenti a laboratóriumi hulladék mennyiségét. Az új utántöltők tökéletesen illeszkednek a jól ismert epT.I.P.S.® Box 2.0-ba.

Így mindkét pont - a pipettahegyek bioalapú nyersanyaga és az utántöltők jelentősen csökkentett műanyagfelhasználása - hozzájárul a laboratórium CO2-mérlegének javításához és a laboratóriumi hulladék mennyiségének csökkentéséhez.

Kérdés a termékről  

További termékek a Pipettacsúcsok termékkategóriában

Pipettacsúcsok (epT.I.P.S.®)

Az epT.I.P.S. - az eredeti Eppendorf "Totally Integrated Pipetting System" - segítségével a hegyek optimálisan illeszkednek az Eppendorf pipettákhoz, és természetesen megfelelnek az EN ISO 8655 sza...

Szűrő tippek (ep Dualfilter T.I.P.S.®)

ep Dualfilter T.I.P.S. szűrőhegyek - A pipetták és minták végső védelme a nem kívánt és észrevétlen aeroszolok, cseppek és fröccsenések okozta szennyeződések ellen.

az ep Dualfilter T.I.P.S...