Katalógus

ITT Enidine GmbH

Vissza a listához

ITT Enidine GmbH gyártó APU izolátorok terméke

Kérdés a termékről  


A drótháló anyag számos formában és méretben gyártható, hogy megfeleljen az Ön egyedi alkalmazási igényeinek. A segédhajtóművek (APU) csak egy példa a dróthálós technológia előnyeit élvező termékekre. A nagy csillapítási jellemzők és a nem lineáris rugószámok megvédik az APU-t a kemény teljesítmény és a zord környezet hatásaitól. Az APU izolátorok megakadályozhatják a berendezések idő előtti tönkremenetelét, javíthatják a teljesítményszinteket és meghosszabbíthatják az élettartamot, különösen akkor, amikor a körülmények gátolják a szabványos elasztomer képességeit.

Az Enidine APU izolátor kiváló hő- és korrózióállósági tulajdonságokkal rendelkezik, így a környezeti feltételek széles skálájának ellenáll, beleértve a 800 ºF-ig terjedő üzemi hőmérsékletet is. A legjobb az egészben, hogy tartós alternatívája a szabványos elasztomer szigetelőnek.

APU szigetelő rendszerek egyre gyakrabban használnak elektronikus alkatrészeket, amelyek érzékenyek lehetnek a rezgésekre. Ezen LRU-k élettartamának meghosszabbítása érdekében az Endine képes megtervezni, tesztelni és legyártani a beépített szigeteléssel ellátott rögzítő konzolokat. Ezeket a konzolokat úgy tervezték, hogy csillapítsák a normál üzemi frekvenciákat, ugyanakkor ellenálljanak a nagy G-s helyzetek okozta nagy terhelésnek is.

Kérdés a termékről