Katalógus

ITT Enidine GmbH

Vissza a listához

ITT Enidine GmbH gyártó Elasztomer rúdvégek terméke

Kérdés a termékről  


A kereskedelmi és védelmi repülőgépgyártóknak olyan repülőgépeket kell építeniük, amelyek tartósan támogatják a belső kiszolgáló berendezéseket, miközben a lehető legkevesebb utas és személyzet számára a lehető legkevesebb utasfülkét biztosítják. A fej feletti tárolórekeszeknek és egyéb szerkezeteknek alkalmazkodniuk kell az igazítás változásaihoz, miközben csökkenteniük kell a repülés közbeni, szerkezetből származó zajokat, amelyek zavarhatják az utasokat és csökkenthetik a repülőgép teljesítményét. Ezen és más alkalmazási paraméterek teljesítésére az Enidine innovatív elasztomer rúdvégtermékek családját fejlesztette ki. Sokoldalú kialakításuk hatékonyan támogatja a terhelhetőséget, igazítási megbocsátást kínál, ellenáll a radiális kitolóerőknek, és 20 dB-lel vagy annál is nagyobb mértékben csökkenti a magas frekvenciájú zajt.

Az Enidine rúdvégek egy speciálisan kifejlesztett elasztomerből készülnek, amelyet az aszférikus rúdvég alodinnal bevont alumínium vagy rozsdamentes acél belső és külső futófelülete közé öntenek.

Ez a speciális elasztomer egyedi működési jellemzőkkel rendelkezik, így olyan alkatrészt eredményez, amely rendkívül tartós és kiváló zajszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A 7075-T6 könnyű alumínium alkatrészek biztosítják, hogy a rúdvég nagy végső terhelések felvételére alkalmas legyen, a kritikus kereskedelmi repülőgép-alkalmazásokhoz szükséges nagy szilárdság/tömeg arány mellett.

Kérdés a termékről