Katalógus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Vissza a listához

Eppendorf SE gyártó PCR (Mastercycler® X40) terméke

Kérdés a termékről  

Az Eppendorf Mastercycler X40 új korszakba vezeti a standard PCR-t. Futurisztikus kialakítása ismert minőséggel párosul. A megbízható alumínium blokk teljesítményét a kiváló hőmérséklet-homogenitás érdekében fejlesztették ki. A 12 oszlopos gradiens gyors PCR-optimalizálást kínál. A régebbi Mastercycler modellekből származó programok könnyen importálhatók. A programmigrációs funkcióval más ciklerező modellekből is átviheti a protokollokat, hogy azonnal elkezdhesse a munkát. Minden programozás gyorsan, intuitívan és kényelmesen történik a vegyszerálló üvegfelületű érintőképernyőn és a Mastercycler X50 esetében is használt, jól bevált felhasználói felületen keresztül. A fogantyú egy kézzel is kezelhető, a SafeLid pedig automatikusan alkalmazkodik ahhoz, hogy a párolgás elleni védelem érdekében tökéletes nyomást gyakoroljon a mintákra. Nem számít, hogy 0,1 ml-es, 0,2 ml-es csöveket és csőcsíkokat vagy PCR-lemezeket használ. Bármilyen típusú PCR-lemez - szoknyás, félig szoknyás és szoknyázatlan lemezek - használható.

A felügyelet és az ellenőrzési nyomvonal érdekében a Mastercycler X40 közvetlenül csatlakoztatható a Visonize LabSuite-hoz, és több Eppendorf Visionize fedélzeti eszköz csatlakoztatásával laboratóriumát digitális laboratóriummá alakíthatja.

Mindezt egy olyan termociklálóban, amely alig nagyobb, mint egy papírlap, és mindössze 7,25 kg súlyú.

A fenntarthatóság elengedhetetlen, ezért a Mastercycler X40-et stabil, védő kartondobozban szállítjuk. A mellékelt rövid kézikönyv elegendő a PCR azonnali megkezdéséhez, a teljes kézikönyv pedig digitális változatban is elérhető, amely a készüléken található QR-kód segítségével érhető el.

Ergonómia javítása az egész laboratóriumban

Az ergonómia messze túlmutat az "ergonomikusan kialakított széken". Az Eppendorfnál már az 1970-es évek elején elkezdtük laboratóriumi eszközeink ergonómiai optimalizálását.

2003-ban elindítottuk a PhysioCare Concept®-et, amely az ergonomikus folyadékkezelő eszközökre, például a pipettáinkra összpontosított.

Mára az Eppendorf PhysioCare Concept számos laboratóriumi termékre, köztük a PCR-ciklálókra is kiterjedt. Célunk, hogy holisztikus megoldást kínáljunk a laboratóriumi munkafolyamatok és az egészség és jólét összehangolására.

Az Eppendorf Mastercyler termékcsalád esetében ez a következőket jelenti:
' Ergonómiailag tervezett fedélzárás
' Alacsony zajszint a kényelmes munkafeltételekért a munkaasztalnál
' Kis helyigény, hogy közvetlen karnyújtásnyira lehessen elhelyezni a munkaasztalnál
' Szabványosított "felhasználói felület koncepció" az eszközök intuitív kezeléséhez
' Irányított szoftver a könnyű kezelhetőségért

Egyszerű, intuitív dokumentálás és nyomon követés

Az eLabJournal® Electronic Lab Notebook intuitív és rugalmas megoldást kínál a kutatás dokumentálására és a kutatási adatok nyomon követésére, beleértve az optimális PCR-ciklert hőmérsékletek és eredmények nyomon követését. Növeli a hatékonyságot az összegyűjtött adatok dokumentálása, rendszerezése, keresése és archiválása során. Az ingyenes eLabJournal bővítményekkel az eLabJournal funkcióit teljesen integrált laboratóriumi információkezelő rendszerré bővítheti.

Hatékony labor- és eszközkezelés a VisioNize® Lab Suite segítségével

Szeretné felügyelni laboratóriumi eszközeit és értesítéseket kapni pl. az eszközriasztásokról? Egy digitális, összekapcsolt laboratórium még többet kínál.

Szerezzen hozzáférést a digitális szolgáltatások moduláris választékához, és válassza ki, ami az Ön laboratóriumának megfelel. A VisioNize Lab Suite mindent kínál, amire laborvezetőként vagy tudósként szüksége van ahhoz, hogy elkezdje digitálisan kezelni laboratóriumát a fokozott mintabiztonság, a megfelelési igények és a karbantartás-menedzsment érdekében.

Kérdés a termékről