Katalógus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Vissza a listához

Eppendorf SE gyártó Laboratóriumi lemezek (PCR twin.tec plate BioBased) terméke

Kérdés a termékről  

Az Eppendorf twin.tec® PCR-lemezek a robotizált rendszerekben reprodukálható, kiváló minőségű eredményekhez készültek. A rendkívül vékony falú polipropilén mélyedéseket a mintába történő optimális hőátadás érdekében robusztus polikarbonát kerettel kombinálják, amely nagy merevséget és geometriai stabilitást biztosít.

Új bioalapú lemezeink új ajtókat nyitnak meg a laboratóriumi munka sokkal fenntarthatóbbá tételéhez anélkül, hogy a hagyományos lemezekről való átálláskor a meglévő protokollokat újra kellene értékelni.

Bioalapú megújuló nyersanyagokból származó polimergyantákkal készülnek. A gyártási folyamat a tömegmérleg megközelítést követi, amelyben a fosszilis olajokat második generációs megújuló nyersanyagokkal (pl. erdészeti hulladékok és maradékok, növényi olajfinomításból származó hulladékok vagy használt étolaj) helyettesítik. Az így kapott bioalapú polimerek kémiailag azonosak a fosszilis olajokból készült polimerekkel. Ez lehetővé teszi, hogy ugyanolyan kiváló műszaki tulajdonságokat kínáljunk Önnek, mint a hagyományos tábláink.

Gyártóhelyeink az ISCC (International Sustainability & Carbon Certification) szervezet "ISCC PLUS" minősítésével rendelkeznek.

A termékek nagyfokú precizitását az egyedi tervezés és a speciális gyártási folyamat garantálja. Minden egyes lemez az Ön munkafolyamatának nagy pontosságú eleme, amely optimális reprodukálhatóságot biztosít.

A lézergravírozott tételszámoknak és lejárati dátumoknak köszönhetően a twin.tec Trace PCR lemezek BioBased tökéletesek komplex elemzésekhez, automatizált, nagy áteresztőképességű alkalmazásokhoz és szabályozott munkafolyamatokhoz. Támogatják a nyomon követhetőséget és az auditáláshoz szükséges dokumentációt.

A nagy áteresztőképességű és megfelelőségi jellemzők mellett ezek a mikrolemezek lézergravírozott optikai vezető ráccsal és OptiTrack® mátrixszal is rendelkeznek a kutak gyors igazításához a kézi pipettázás során.

Minden Eppendorf-lemez személyre szabott vonalkóddal is rendelhető - a vonalkódvarázslót itt találja.

Minden Eppendorf twin.tec-lemez "PCR-tiszta", azaz "PCR clean". független és akkreditált laboratóriumban tételes vizsgálatot végeztek rajtuk, és igazoltan mentesek a különböző gyakori PCR-szennyező anyagoktól, beleértve a DNS-t, RNS-t, DNázt, RNázt és PCR-inhibitorokat. Ezekkel a mikrolemezekkel maximálisan megbízhat az eredményeiben.

Kérdés a termékről