Katalógus

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Vissza a listához

Heimerle + Meule GmbH gyártó Szerződéses munka galvanizálásban terméke

Kérdés a termékről  

Szerződéses galvanizálás szolgáltatásaink

A szerződéses galvanizálás területén a Heimerle + Meule két jól bevált eljárást kínál: a rack- és a szalaggalvanizálást.

Rackelektroplázás
A rackelektroplázás segítségével az elektronikai, orvostechnikai, ékszer- és optikai termékek, valamint az íróeszközök felülete tökéletesen finomítható. Az arany, aranyötvözetek, ezüst, réz és nikkel mellett más értékes anyagok, mint például a ródium, palládium és platina, egyrétegűen vagy kombináltan is rendelkezésre állnak.

Szalagelektroplatírozás
Az egyedi gyártási eljárásoknak köszönhetően ezüsttel, rézzel és nikkelrel, az előre bélyegzett folyamatos szalagok tömör vagy lapos kivitelben 110 mm szélességig sikeresen finomíthatók a szalagelektroplatírozásban. Ezüstözés esetén több szalagot lehet egy vagy mindkét oldalra felvinni.

A Heimerle + Meule hatékony termelési létesítményekkel, korszerű vizsgáló laboratóriummal és bevált analitikával, valamint tanúsított minőségirányítással nemcsak korlátlan szállítási megbízhatóságot és rövid átfutási időt, hanem állandóan fenntartott termékminőséget is garantál. A teljes körű környezetvédelem számunkra magától értetődő. A rézolvasztókkal kötött hosszú távú szerződéseknek köszönhetően nemesfémeket tartalmazó színesfém bélyegzési hulladékot, valamint galvanizálási hulladékot tudunk szakszerűen újrahasznosítani - ezt a szolgáltatást örömmel kínáljuk ügyfeleinknek.

Kérdés a termékről