Katalógus

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Vissza a listához

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH gyártó Labor szitaberendezések (BTS) terméke

Kérdés a termékről  

A szitálógépeket szilárd anyagok őrlésére használják. Ez az őrlés két célt szolgál:
Először is, megnöveli a részecskék felületét, ami növeli az oldódás sebességét. Másodszor, kiegyenlíti a részecskeméretek közötti különbségeket annak érdekében, hogy a keverés homogén legyen.

Sokoldalúságuk miatt a szitálógépes malmok döntő szerepet játszanak a gyógyszergyártásban.
Komplex gyártósorokba integrálhatók, például a folyamatgépek töltési/ürítési vagy átadási műveleteihez, vagy a tartályok (IBC-k) töltéséhez és dekantálásához.

Rugalmas felhasználásuk, nagy funkcionalitásuk és kis helyigényük döntő érv a szitálógépek mellett. Különösen a korlátozott méretű tiszta helyiségekben jelent nagy előnyt az L.B. Bohle sziták kis helyigénye. A sziták emellett beépített emelőoszlopokkal is felszerelhetők, így szinte bármilyen folyamatba beilleszthetők.

A gépek mobilitása szintén növeli a folyamat hatékonyságát, mivel a gépek használat vagy tisztítás céljából gyorsan és egyszerűen mozgathatók . vagy akár szétszerelhetők

A BTS szita a gyógyszeripari hatóanyagok egyenletes méretcsökkentésére szolgál. Ezenkívül a szitarendszer keverésre és diszpergálásra is használható. A sziták a legkülönbözőbb méretekben állnak rendelkezésre - a laboratóriumi berendezésektől a nagy kapacitású rendszerekig.
A piacon elérhető egyéb aprítási technológiákhoz képest a Bohle szita számos előnyt biztosít a gyártás számára:
  • Kevesebb zaj
  • Szűk szemcseméret-eloszlás
  • Nagy tervezési rugalmasság
  • Nagyobb kapacitás, mint a hasonló rendszereknél

Ez azt jelenti, hogy kis sűrűségű anyagok feldolgozásánál egy ilyen típusú szitálórendszerrel a hagyományos malmoknál 50 %-kal nagyobb áteresztőképesség érhető el.

A szabadalmaztatott BTS Turbo Sieve a szemcseméret kalibrálására szolgál, és így garantálja az optimális szemcseméret-eloszlást.

Különböző típusú sziták használata - lyukszita és súrlódó szita
A különböző kúpos szitabetétek (lyuksziták és súrlódó sziták) használata támogatja mind a száraz, mind a nedves termékek feldolgozását 150 és 1500 fordulat/perc (percenkénti fordulatszám) közötti sebességgel. Ez lehetővé teszi, hogy egy óra alatt két-három tonna termékkapacitást érjenek el.

A kezelők egy könnyen kezelhető 7"-os érintőképernyővel dolgoznak, amely hozzáférést biztosít a felhasználó- és receptkezeléshez, valamint a PDF tételnyomtatás kezeléséhez, és USB-csatlakozót is tartalmaz.

A

Turbo Sieve robbanásbiztos változata olyan alkalmazásokhoz is használható, ahol az ATEX-irányelveknek való megfelelés szükséges.

Gyors és egyszerű tisztítás
A szita könnyen tisztítható kialakításának köszönhetően a kézi tisztítás gyors és kényelmes. A szitatartály a bajonett rögzítés és a szorítógyűrű kombinációjával könnyen eltávolítható. Ezáltal az egyes alkatrészek tisztítása nagyon egyszerűvé válik. Opcióként a szita háza felszerelhető tisztítófúvókákkal az egyszerű WIP-tisztításhoz, ahol az anyagmaradványok gyorsan eltávolíthatók a szitatartály belsejéből. A szitabetét oldalán és a szöghajtás alatt található tisztítófúvókák a szállítási terjedelem részét képezik. A tisztítófolyadékot egy központi vízcsatlakozási pontról kapják.

Jobb folyamatbiztonság az RFID-nek köszönhetően
A szitarendszer opcionálisan RFID (rádiófrekvenciás azonosítási) technológiával is felszerelhető. A szitabetétek feltűnésmentes transzponderekkel (adathordozókkal) vannak ellátva, amelyek egyértelműen azonosítják a szitabetétet. Így egy tárolt szitálási folyamat csak a receptben tárolt szitabetétekkel indítható el. Az adatok leolvasására szolgáló antenna az adagolószűrőbe van bedugva, így a BTS könnyen tisztítható.

Folyamatfelügyelet és biztonság
Az RFID-technológia használata további előnyökkel jár a felhasználók számára. Az üzemidők tárolása megkönnyíti a következtetések levonását az esetleges elhasználódásra és a meghosszabbodott folyamatidőkre vonatkozóan.

Az

RFID-technológia integrálása a BTS vezérlőrendszerbe növeli a folyamat megbízhatóságát, és a tételjelentésben dokumentálja a felhasznált szitabetétet.

A szitálógép előnyei

  • Innovatív járókerék-kialakítás
  • Sebességek 150 - 1.500 fordulat/perc
  • Száraz vagy nedves termékek szemcseméretezése
  • Elektromos magasságállítás; mobil és rugalmas
  • 2-3 tonna/óra termelési kapacitás
  • Az ATEX-irányelveknek megfelelő robbanásbiztos kivitelben is kapható
  • A rendelkezésre álló kúpos lyukú sziták sokfélesége
  • Könnyen kezelhető 7"-os érintőképernyőn keresztül. Felhasználókezelés, receptkezelés, PDF tételek nyomtatása USB-interfészen keresztül
  • Opcionálisan RFID-berendezéssel

Kérdés a termékről