Katalógus

SITEMA GmbH & Co. KG

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

Vissza a listához

SITEMA GmbH & Co. KG gyártó Hengerfeszítő egység (KFE) terméke

Kérdés a termékről  

Elektromos záregység

A KFE elektromos reteszelőegységet fokozatmentes reteszelőszerkezetként használják kerek rudakon, és mindkét terhelési irányban axiális játék nélkül tartja a tengelyirányú erőket. Ott alkalmazható, ahol hidraulikus vagy pneumatikus megoldások nem lehetségesek.

A tartóerőt a SITEMA hidraulikusan vagy pneumatikusan működtetett rögzítő egységeiben alkalmazott, bevált rugós rögzítő rendszer hozza létre. A vezérlőfeszültség csökkenésekor vagy az elektromos ellátás meghibásodása esetén a KFE záróegység automatikusan rögzít. Ezért alkalmas a biztonság szempontjából fontos alkalmazásokban való használatra is.

A KFE reteszelőegység működtetéséhez elegendő egy 24 V-os tápfeszültség és a "befogó/kioldó" bemeneti parancshoz tartozó vezérlőjel.
A reteszelőegység önellenőrző és olyan kimeneti jeleket szolgáltat, amelyek az alkalmazás vezérlőrendszerében felhasználhatók. Ezek a kimeneti jelek tájékoztatnak az egység állapotáról ("befogva" vagy "feloldva") és állapotáról.


Termék tanácsadó: Carsten Rother

Kérdés a termékről  

További termékek a Beszorító egységek termékkategóriában

Speciális megoldások a rögzítőfejekhez

A SITEMA-nál nincs olyan, ami nem létezik!

A rendkívül kis méretűtől a nagyon nagy méretű szorítófejekig akár 300 milliméter átmérőjű rudakhoz. Akár kültéren, fagypont alatti hőmérsékleten,...