Katalógus

Systea GmbH

  • EN 1090

Vissza a listához

Systea GmbH gyártó Profilrendszer látható rögzítéshez (ALWI-S) terméke

Kérdés a termékről  

Profilrendszer nagyméretű, pl. szálcementből, alumínium kompozitlemezből vagy HPL-ből készült burkolólapok látható rögzítésére.

Az ALWI-S alapú alszerkezeti rendszer függőleges L- és T-alakú alumínium tartóprofilokból, fali konzolokból és opcionális kiegészítőkből áll. A fali konzolok - a hőterhelésnek és a követelményeknek megfelelően - alumíniumból, rozsdamentes acélból vagy üvegszál-erősítésű poliamidból készülnek. a rögzítőelemek csavarokkal, csavarokkal vagy szegecsekkel láthatóan a tartóprofilokhoz rögzülnek.

A tartóprofilok csavarokkal, csavarokkal vagy szegecsekkel a fali konzolokhoz rögzülnek. Ennek során a csúszó pontok vízszintes (szél) terheket, a rögzített pontok pedig vízszintes és függőleges terheket (holtteher) vesznek fel. A kényszermentes szerelés a csúszó pontoknál függőleges hosszanti furatokban történik. Minden tartóprofilhoz egy fix pont tartozik.

A fali konzolok opcionálisan szerelési segédlettel is felszerelhetők, ami megkönnyíti a velük való munkát, és lehetővé teszi a tartóprofil rögzítését és tartását.

A hőhídmentesség minimalizálása érdekében a Thermostop elemek hőelválasztó elemként kaphatók.

Legfeljebb 480 mm-es kiállások.
Anyag EN AW-6063 T 66

Kérdés a termékről  

További termékek a Homlokzati alépítmények termékkategóriában

Profilrendszer látható rögzítéshez (ALKAPO)

Profilrendszer zárt túlnyúlással nagyméretű, pl. szálcementből, alumínium kompozitlemezből vagy HPL-ből készült homlokzati panelek látható rögzítésére.

A doboz alakú hordozóprofil...

Homlokzati alépítmények (UKLA)

Profilrendszer nagy és kis méretű, pl. 40 x 40 cm vagy 60 x 60 cm méretű kerámia homlokzati panelek látható rögzítésére, konzolokkal.

Az UKLA alapú alszerkezeti rendszer fü...

Homlokzati alépítmények (ALHO)

Profilrendszer kis- és nagyméretű, fából készült burkolóanyagok, valamint homlokzati burkolólapok, pl. szálcementből, alumínium kompozitlemezek vagy HPL-lemezek függőleges fa tartószerkezet...

Homlokzati alépítmények (Beta Universal II (visible fixing))

Hőhidaktól mentes alépítményrendszer nagyméretű homlokzati panelek látható és rejtett rögzítéséhez.

A hőhídmentes BETA Universal II alszerkezeti rendszer 30 mm-ig állítható...

Profilrendszer rejtett rögzítéshez (ALWI-V)

Profilrendszer az oldalburkolatok vagy nagyméretű homlokzati panelek rejtett rögzítéséhez, pl. szálcementből, alumínium kompozit panelekből, kerámiából vagy HPL-ből.

Az ALW...