Katalógus

Systea GmbH

  • EN 1090

Vissza a listához

Systea GmbH gyártó Fali konzolok (ALWI ) terméke

Kérdés a termékről  

Biztonság és energiahatékonyság - a SYSTEA alépítményrendszerek többet nyújtanak, mint biztonságos alátámasztást.

Az

iparággal való kapcsolatunk révén rendszereink ismerik az építészek és tervezők, a tervezők és a homlokzatépítők igényeit. Rendszereink a magas szintű műszaki teljesítmény mellett a hatékony és gazdaságos összeszereléssel és telepítéssel tűnnek ki.

A fali konzolok minden függőhomlokzat specifikációjában fontos szerepet játszanak. Számos profilrendszerünk alumíniumból, rozsdamentes acélból vagy üvegszál erősítésű poliamidból készült fali konzolokkal kombinálva sokféle megoldás hozható létre, és így minden tervezési, tűzvédelmi és energiahatékonysági követelménynek megfelel.

Alumínium L alakú fali konzolok:
Az EN AW-6063 T66 ötvözetből készült, nem éghető alumínium fali konzolok közepes hővezető képességgel rendelkeznek (D-H osztály). Ezek 40 mm-től 320 mm-ig terjedő hosszúságban kaphatók, és betonra/kőre vagy fa/fémvázra történő rögzítésre szolgál

nak
  • Alumínium U alakú falikarok:
Ezek az EN AW-6063 T66 ötvözetből készült, nem éghető alumínium falikarok közepes hővezetési tulajdonságokkal rendelkeznek (B-F osztály). 40 mm és 180 mm közötti hosszúságban kaphatók, és betonra/falazatra vagy fa/fémvázra történő rögzítésre szolgálnak.
  • Rozsdamentes acélból készült L alakú falikarok: Az EN 10088-2; 1.4162 ötvözetből készült, nem éghető rozsdamentes acélból készült falikarok alacsony hővezető képességgel rendelkeznek (A+-B osztály). Ezek 120 mm és 400 mm közötti hosszúságban kaphatók, és betonra/kőművesmunkára vagy fa/fémvázra történő rögzítésre szolgálnak. Alkalmasak a Passivhaus építési módhoz.
  • Rozsdamentes acél U alakú falikarok: Ezek az EN 10088-2; 1.4162 ötvözetből készült, nem éghető rozsdamentes acél falikarok alacsony hővezető képességgel rendelkeznek (A+-B osztály). Ezek 60 mm és 300 mm közötti hosszúságban kaphatók, és beton/falazott vagy fa/fém keretekre történő rögzítésre szolgálnak. Alkalmasak a Passivhaus építési módhoz.
  • TEKOFIX fali konzol:Az alig gyúlékony TEKOFIX fali konzol az üvegszál-erősítésű PA66 műanyagból készül, amely nagyon alacsony hővezető képességű (A+-A osztály). A fali konzol 100 mm és 350 mm közötti hosszúságban kapható, és beton/falazott vagy fa/fém vázra történő rögzítésre szolgál. Ezek alkalmasak a Passivhaus építési módhoz.

Kérdés a termékről