Katalógus

Systea GmbH

  • EN 1090

Vissza a listához

Systea GmbH gyártó Ειδικές λύσεις terméke

Kérdés a termékről  

Arendkívüli homlokzati kialakítások gyakran hatalmas kihívást jelentenek nemcsak az alépítmény, hanem a beépítés szempontjából is.

Amikor a szabványos rendszerek nem elegendőek, a SYSTEA személyre szabott speciális megoldásokat kínál, hogy a leglátványosabb épületburkolatok és homlokzatok is megvalósíthatók legyenek.

A "The Wave" (Vejle, Dánia) építészeti projekt számos díjat kapott, és a jól ismert építésziroda, Henning Larsen kiváló példája. Itt a cserepekkel burkolt, áramló tető- és homlokzatkonstrukciók biztosításával kellett szembenéznünk, amelyek biztonságosan, ugyanakkor igényes vizuális megjelenéssel mennek át egymásba.

A kiemelkedő építészet további kiváló példája a "Le vaisseau de verre", amelyet a sztárépítész Frank Gehry tervezett a Fondation Louis Vuitton (Párizs, Franciaország) számára. Az épület rendkívüli kubatúrája, amelyben egyetlen fal sem egyezik a másikkal, a legmagasabb követelményeket támasztja az alépítményre.

A projektben részt vevő valamennyi féllel való szoros együttműködés révén a SYSTEA már a tervezés korai szakaszában is hozzájárulhatott ahhoz, hogy az ötletek ne csak ötlet maradjanak.

Kérdés a termékről