Katalógus

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Vissza a listához

FLUX-GERÄTE GmbH gyártó Hordószivattyúk (type 400) terméke

Kérdés a termékről  

400-as sorozatú hordó- és tartályszivattyú

Alacsony viszkozitású folyadékok szivattyúzásához különböző tartályokból

A FLUX hordó- és tartályszivattyúk mindig "kettős felvonás", amely a motorból és a szivattyúból áll. Mindkét komponens meglehetősen rugalmasan változhat. Például ugyanazzal a motorral különböző szivattyúk is meghajthatók. Ideális különböző alacsony viszkozitású folyadékok - beleértve a különösen agresszív és könnyen gyúlékony folyadékokat is - megbízható szivattyúzásához. Kis súlyuknak köszönhetően a szivattyúk könnyen szállíthatóak tartályról tartályra. A motor és a szivattyú könnyű kezelhetősége miatt rövidek az átállási idők.

F 424 / FP 424
szivattyú tömítésmentes a közepes tartományban

Az F/FP 424 tömítés nélküli szivattyú ideális különböző alacsony viszkozitású, akár agresszív közegek átvitelére. Olyan közegekhez alkalmas, amelyek gyorsan áramlanak és nem kötnek, nem kristályosodnak és nem koptatnak. Ezzel a szivattyúval hordókat, IBC-ket és medencéket is üríthet. Különleges tulajdonság, csak a FLUX-nál: A speciális konstrukció a belső csőben lévő spirál alakú vezetőcsapággyal megakadályozza a nem kívánt lerakódásokat a szivattyúban, és jelentősen megnöveli az élettartamot. A szivattyú rozsdamentes acélból, polipropilénből vagy polivinilidén-fluoridból készül. A rozsdamentes acélból készült F/FP 424 veszélyes területeken is használható.

F 425 / FP 425 szivattyú
99,98 %-os hordóürítéshez

Az F/FP 425 segítségével egy 200 literes hordóban kevesebb mint 0,05 l maradékmennyiség marad, tehát legfeljebb 0,02 %. A szivattyú beépített visszacsapó szeleppel rendelkezik, amely könnyen lezárható, mielőtt a szivattyút kivenné a tartályból. Így a szivattyúban lévő közeg visszaáramlása megakadályozható. Ez lehetővé teszi a különösen drága közegek optimális felhasználását, és a problémás közegek kezelése esetén további tisztítási és ártalmatlanítási költségeket takarít meg. A szivattyú rozsdamentes acélból, polipropilénből és hastelloy C-ből készül. A rozsdamentes acélból és hastelloy C-ből készült F/FP 425 szivattyú veszélyes területeken is használható.

F 427 / FP 427 szivattyú
Teljesen szétszedhető

Az F/FP 427 szivattyú ideális higiéniai alkalmazásokhoz, és alkalmas hordókból, IBC-kből és egyéb tartályokból történő kiszállításra. Könnyen és gyorsan szétszerelhető tisztítás/sterilizálás céljából, és teljesen le lehet szerelni az egyes részekre. A szivattyúnak minimális holtterei vannak. A hajtótengely, a belső és a külső cső rozsdamentes acélból (316 Ti illetve 1.4581) készült. A szivattyú FOOD és 3A tanúsítvánnyal rendelkező változatban is kapható, és megfelel a nemzetközi biztonsági szabványoknak.


F 430 / FP 430
szivattyú mechanikus tömítéssel

Az univerzális F/FP 430 szivattyú különböző közegekhez használható, és alkalmas hordókból, IBC-kből vagy tartályokból történő szállításra. A mechanikus tömítéssel ellátott konstrukciónak köszönhetően a szivattyú könnyen és gyorsan szétszedhető két fő alkotóelemére. Ez jó tisztíthatóságot tesz lehetővé. Különlegesség, csak a FLUX-nál: A belső cső a műanyag (PP és PVDF) modelleknél fémmaggal van megerősítve. Ez mindig lehetővé teszi a mechanikus tömítés teljes működését. Így a szivárgás és a felesleges kopás a teljes üzemi hőmérséklettartományban megelőzhető. Ezenkívül a legnagyobb stabilitást biztosítja, és akár 3 000 mm-es merítési hosszat is lehetővé tesz. A rozsdamentes acélból és Hastelloy C-ből készült változatok ex védettek. A rozsdamentes acélból készült változat FOOD tanúsítvánnyal ellátott változatban is kapható.

F 430 TR
szivattyú Száraz beépítéshez / vízszintes használatra

Az F 430 TR vízszintes szivattyú ideális az IBC-kből, tartályokból és más, alacsony kifolyószinttel rendelkező tartályokból származó közegek szállítására. Pl. ha egy tartály nem hozzáférhető felülről, vagy ha a térbeli viszonyok nem teszik lehetővé a függőleges szivattyú használatát. Tisztításhoz a szivattyú könnyen és gyorsan szétszedhető két fő alkotóelemére. A szivattyú rozsdamentes acélból vagy polipropilénből kapható. A rozsdamentes acélból készült változat veszélyes területeken is használható.

Kérdés a termékről  

További termékek a Hordószivattyúk termékkategóriában

Excentrikus csavaros szivattyú készlet f. ipar, 30 000 mPas-ig (VISCOPOWER F 570)

Előre összeszerelt progresszív üregszivattyú-készlet VISCOPOWER F 570 progresszív üregszivattyúval és bolygóművel ipari alkalmazásokhoz vékony és közepes viszkozitású, akár 30.000 mPas-os közegek s...

Szivattyú-készletek élelmiszer- és gyógyszeripari felhasználásra 25.000 mPas-ig (VISCOPOWER F 570)

Előre összeszerelt progresszív üregszivattyú-készlet VISCOPOWER F 570 progresszív üregszivattyúval és bolygóművel élelmiszer- és gyógyszeripari felhasználásra, híg és közepes viszkozitású, akár 25.000...

Hordószivattyúk

Hordó- és tartályszivattyúk
Különböző tartályok alacsony viszkozitású folyadékainak szivattyúzásához

A FLUX hordó- és tartályszivattyúk alkalmasak kül...

Hordószivattyúk (JUNIORFLUX / COMBIFLUX)

Kisebb mennyiségek esetén
JUNIORFLUX/COMBIFLUX hordószivattyúk

A JUNIORFLUX és COMBIFLUX kis hordószivattyúk különösen alkalmasak viszonylag kis menny...

Hordószivattyúk

Előre összeszerelt szivattyúkészlet 99,98 %-os hordóürítéshez. A beépített visszaáramlásgátlónak köszönhetően kevesebb mint 0,05 l maradékmennyiség lehetséges 200 l-es hordóban. Híg közegek kisziva...