Katalógus

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Vissza a listához

FLUX-GERÄTE GmbH gyártó Keringető és szűrőszivattyúk (type 700) terméke

Kérdés a termékről  

700-as típusú centrifugális merülőszivattyúkállandó
keringető- és szűrőszivattyú - folyamatos üzemben is
használható

A 700-as típusú, helyhez kötött, 700-as típusú centrifugális merülőszivattyúk nagy teljesítménnyel és megbízhatósággal nyűgöznek le, és akár folyamatos üzemre is alkalmasak. Mivel sem csapágy, sem tömítés nincs a folyadék területén, a szivattyúk nagyon kis mértékben kopnak, és védettek a szárazon futás ellen.
A nagyméretű, polipropilén bevonatú hajtótengely és a vastag falú tartócső alkalmazása nagyon sima járású szivattyút biztosít. Ez a fajta konstrukció megakadályozza, hogy a forgó alkatrészek érintkezzenek a szivattyúházzal, és még folyamatos használat esetén is hosszú élettartamot és hosszabb karbantartási időközöket garantál.

F 706Helyhez kötött
keringető- és szűrőszivattyú járókerékkel 1233 l/perc szállítási teljesítményig

Vegyileg agresszív folyadékok szivattyúzásához a vegyipar és a folyamattechnika egész területén, valamint mindenütt, ahol savakat és lúgokat vagy kémiailag szennyezett folyadékokat kell biztonságosan és gazdaságosan szivattyúzni vagy keringetni szilárd anyagokkal vagy anélkül.

Előnyök

  • Folyamatos használatra alkalmas
  • Négy különböző méret a különböző teljesítménytartományokhoz
  • Közeggel kenhető csapágycsapágy 2.000 mm-ig terjedő merülési hosszúsághoz

F 716Pozicionális
keringető- és szűrőszivattyú járókerékkel 750 l/perc szállítási teljesítményig kompakt kivitelben

Alkalmas semleges vagy kémiailag agresszív folyadékok szállítására és keringetésére a vegyiparban és az egész folyamattechnikában, galvanizálásban, acél és rozsdamentes acél pácolósorokban, füstgázok fertőtlenítésében, elszívott levegő tisztításában, víz- és szennyvízkezelésben.

Előnyök

  • Folyamatos használatra alkalmas
  • Négy különböző méret a különböző teljesítménytartományokhoz

F 726Helyhez kötött
keringető- és szűrőszivattyú járókerékkel 750 l/perc szállítási teljesítményig és szélsőséges felhasználási körülményekhez

Alkalmas semleges vagy kémiailag agresszív folyadékok szállítására és keringetésére a vegyiparban és a folyamattechnikában, galvanizálásban, acél és rozsdamentes acél pácolósorokban, füstgázok fertőtlenítésére, elszívott levegő tisztítására, víz- és szennyvíztisztításhoz

Előnyök

  • Folyamatos használatra alkalmas
  • Négy különböző méret a különböző teljesítménytartományokhoz

Kérdés a termékről