Katalógus

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Vissza a listához

Dautel GmbH gyártó Billencses járművek terméke

Kérdés a termékről

- Stabilitás - az osztály legjobbja

A padlószerelvény - minden billenőgép szíve. Folyamatosan hegesztett és kb. 50%-ban széles bordákkal alátámasztott. 5 mm-es, nagy szilárdságú VS 450 kopásálló acélból készült billenőpadlólemez. A DK 3 nagy névleges terhelési tartományra, 16000 kg-ra, a DK 4 pedig 24500 kg-ra van tervezve.

- Erős fedélzeti hidraulikaA raklapszélességben szériafelszereltségű fedélzeti hidraulikát optimális erőátvitel jellemzi. Ezt egy erős hidraulikus henger biztosítja a válaszfalon és egy második henger a billenőtest alatt. Az önbeálló zárak biztosítják a zárt bukóoldalt

- Membrán bukóoldalRobusztus acél bukóoldal kopásoptimalizált kialakításban a kemény üzemi körülményekhez. A membrán kialakítása olyan rugalmasságot biztosít, amely elnyeli a terhelés során fellépő ütőterhelést. 4 mm-es, nagy szilárdságú VS 450 kopásálló acélból készült belső panel az oldalsó és hátsó bukóoldalakhoz.

- Nagy hasznos teherbírásA DK 3.49 esetében csak kb. 2980 kg, a DK 4.56 esetében pedig 3680 kg üres tömeg biztosítja a nagy hasznos teherbírást.

- HidraulikaA kardánnal szerelt hidraulikahenger minden fokozata keménykrómozott, és így optimálisan védett. A billenési szög kb. 50°. Nagy teljesítménytartalékkal rendelkező billenőhenger (30

Kérdés a termékről