Katalógus

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Vissza a listához

Dautel GmbH gyártó Rakodófalak terméke

Kérdés a termékről

A DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT egyesíti a DAUTEL SLIDER DS VA normál felépítményekhez való alapvető rendszerelőnyeit - nagy teherbírás, nagy plató, alacsony karbantartási igényű kialakítás és biztonságos üzemeltetés - a DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT XXL hely- és súlytakarékos kialakításával a C782 térfogatú, 970 mm-es parkolási magasságú, alacsony tengelykapcsolású csereszekrényes teherautókhoz.Műszaki adatok:

- Terhelhetőség 1500 kg 800 mm-es teher középpontnál, vagy 2000 kg 600 mm-es teher középpontnál, a platform indulásához, középpontjához viszonyítva.

- 2 részből álló acél/alumínium platform hossza 1620 mm, 1720 mm és 1820 mm, szélessége 2400 mm. Az alumínium platform csúcsának kézzel történő, torziós rugóval megtámogatott, egyszerű kibontása.

- A plató felszerelhető áthajtási profillal a dobozos felépítményekhez/platformokhoz vagy áthajtási lemezzel a BDF cserélhető felépítményekhez.

- A külső vezérlés a beépítési helyzettől függően a DAUTEL műanyag doboz formájában vagy helytakarékos Z-profilban kapható.

- Alkalmas 750 mm - 790 mm és 837 mm - 867 mm vázszélességű teherautókhoz.

- A teherautó vázát a rögzítési helyzettől függően kell kúposítani.

- A meghajtóegység a hátsó tengely és a DAUTEL SLIDER között van felszerelve a teherautó vázára.

- Alacsony rakodási/parkolási magasság esetén hasznos lehet a hátsó lámpák beépítése az acél platórészbe LED-es lámpák formájában, rendszámtáblatartóval együtt. Az StVZO 70. §-a szerinti jóváhagyás, a jelzőlámpák előtétje és a tehergépkocsi elektromos rendszerének paraméterezése szükséges. A szállítási terjedelem/ár nem tartalmazza.

- Acélrészek katódos festéssel RAL 9005 fekete színűre festve.

- Általában műszaki koordinációra van szükség a DAUTEL-lel.

Kérdés a termékről

További termékek a Rakodófalak termékkategóriában

Rakodófalak

Optimális hasmagasság és lejtésszögPélda: 3,5 t tengelytáv 4325 mm, hasmagasság maximális terheléssel kb. 115 mm, lejtésszög kb. 9°.

Robusztus alumínium platform nagyon lapos rámpaszögg...

Rakodófalak

A DAUTEL SLIDER egy vízszintes farokemelő egy- vagy kétszeresen összecsukható platformmal. A rögzített rakodóberendezéstől függetlenül, nagy felületű platójával tökéletes rakodórendszer a fuvarozó...

Rakodófalak

A DAUTEL LIFTER zseniális kialakításának köszönhetően, amely nyomásfokozóval rendelkezik a platform automatikus földre billentéséhez, a szerelés meredek szerelési szögek mellett rövid karosszéria t...