Katalógus

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Vissza a listához

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH gyártó Nagyfeszültségű kábelrendszerek terméke

Kérdés a termékről  

Az energiaelosztás és -átvitel közel 100 éve a PFISTERER egyik fő kompetenciája. Kulcsrakész nagyfeszültségű kábelrendszereket kínálunk akár 245 kV-os névleges feszültségig, teljes rendszerkonfigurációként, egyetlen forrásból. Ennek érdekében szakértőink vállalják a kábelrendszerrel kapcsolatos összes tevékenységet a végcsavarozási pontok között.

Bárhol és bárhol, szélsőséges körülmények között
Különösen a tengeri platformok kábelrendszereinek felállítása jelenti egy vállalat kábelvezetési jártasságának igazi próbáját. A rendkívül összetett kábelszakaszokat rendkívül szűk helyeken, sokféle szögben és több szinten kell elvezetni. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy ezt a munkát szoros ütemterv szerint kell elvégezni, miközben más kapcsolódó tevékenységeket is el kell végezni. A PFISTERER sikeresen megbirkózik ezekkel a kihívásokkal az aprólékosan pontos tervezéssel és olyan szakemberek alkalmazásával, akik mind a nyílt vízen, mind a világ minden táján alapos iparági tapasztalatot szereztek.

Minden egy kézből
A PFISTERER szakértői minden mérnöki tevékenységet elvégeznek és a teljes projektet irányítják. Az ügyféllel való konzultációtól kezdve a megvalósíthatósági tanulmányokon át a telepítésig, az üzembe helyezésig és a végső dokumentációig ügyfeleink teljes körű, teljes körű szolgáltatási csomagot kapnak. Feladatorientáltan oldjuk meg a kábelátvezetési projekteket, és csak bevált cégekkel dolgozunk együtt. A szerelést és a telepítést világszerte saját személyzetünk végzi, és magában foglalja a helyszíni felügyeletet, valamint a célzott oktatást. Minden átvételi tesztet (AC) neves vizsgálóintézetekkel közösen végzünk.

Kérdés a termékről