Katalógus

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Vissza a listához

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH gyártó Csapolócsatlakozó kisfeszültségű hálózatokhoz (ISICOMPACT) terméke

Kérdés a termékről  

Az otthoni áramcsatlakozások magas szintű üzembiztonságot, praktikus telepítést és jó munkavédelmet igényelnek. Ez teszi az ISICOMPACT csatlakozót a legkorszerűbb megoldássá - és nem véletlenül. Amikor a "kompakt csapos csatlakozónk" (más néven SCK vagy szorítógyűrű) továbbfejlesztésére került sor, a technológiánkat az otthoni tápcsatlakozásokhoz igazítottuk a modern szabványokhoz és a feszültség alatt álló vezetékekkel kapcsolatos követelményekhez. Méghozzá nagy sikerrel. Napjainkban az ISICOMPACT csatlakozó a kisfeszültségű hálózatok egyik főszereplője.

Korszerű szabványok a házi csatlakozó megalkotójától
A PFISTERER a kompakt csapolócsatlakozó 1968-as megalkotásával új szabványt állított fel a házi csatlakozástechnika területén. Azóta több mint 20 millió csatlakozót szereltek be. Azonban 30 év elteltével eljött az ideje egy frissítésnek. Azóta bevezetésre került a feszültség alatt álló vezetékes munkavégzés, ami változásokat hozott a munkavédelmi követelményekben a szerelés során; ezek a tényezők elsőbbséget élveztek az ISICOMPACT technológia kifejlesztésekor.

Amérnököket lenyűgözte az egyszerű telepítés és a magas biztonsági szint
Az ISICOMPACT egyetlen csavaros csatlakozással hozza létre a 4 eres kábelág összes érintkezőjét. A csavarkötés meghúzásakor az érintkezés a fővezeték és az elágazó vezetékek szigetelésének átszúrásával jön létre. A szükséges szorítóerő elérése után a csavar levágódik, és ezáltal biztosítja a sikeres szerelést. Az ISICOMPACT az érintés elleni védelem és ezáltal az elektromos veszélyek elleni védelem révén feszültség alatt álló vezetékekhez készült. Jelenleg ez az egyetlen olyan kábelcsapoló csatlakozó, amely megfelel a BSI 862 szigorú követelményeinek is - ez a német dokumentum előírja a további egyéni védőfelszerelés nélküli feszültség alatt végzett munkák folyamatát, és megköveteli, hogy az LLW villanyszerelők speciális képzésen vegyenek részt, a hálózati szolgáltató pedig engedélyt kapjon.

Az ügyfelek az ISICOMPACT-ba fektetnek be
Az ISICOMPACT kábelcsapolót jelenleg minden nagyobb energiaszolgáltató használja. A kompakt csatlakozótechnológia egyre inkább feleslegessé válik. Egyetlen más vállalatnak sem sikerült elérnie a szabadalmaztatott ISICOMPACT technológiával azonos színvonalat, még közel tíz év piaci jelenlét után sem. Az ISICOMPACT kábelcsapos csatlakozókat a vonatkozó szabványok szerint típusvizsgálják. Ezenkívül számos ügyfélspecifikus vizsgálati követelménynek is megfelel, és a Pfisterer tervezi az alkalmazási területének bővítését.

Előnyök:
  • A szigetelést nem kell eltávolítani a vezetékről
  • Sokkbiztos védelem az elektromos veszélyek ellen
  • Szabadalmaztatott csavaros megoldás "beépített nyomatékkulccsal"
  • Állandó üzembiztonság
  • A nagy alkalmazási területnek köszönhetően csökkentett változatok választéka
  • Ideális feszültség alatt álló vezetékeken végzett munkákhoz

Kérdés a termékről