Katalógus

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Vissza a listához

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH gyártó Kábelkarmantyúk terméke

Kérdés a termékről  

Akár kapcsolóállomáson, HV földelőkábelen vagy tengeri alkalmazásban használják, a kábelcsatlakozásnak mindenekelőtt tartósnak és biztonságosnak kell lennie. Az IXOSIL és a CONNEX termékcsaládok kötéseivel ideális megoldást kínálunk bármilyen csatlakozáshoz 72 kV-tól 550 kV-ig. Állandó vagy ideiglenes telepítésekhez és tesztközpontokhoz, dugaszolható vagy beépített megoldásként, szilikon vagy SF6 gázszigeteléssel, vagy kétharmaddal könnyebb, kompakt öntöttgyanta kötésként.

Kötések állandó nagyfeszültségű és földelő rendszerekhez
Az IXOSIL termékpalettáján a 72 kV-tól 550 kV-ig terjedő teljes feszültségtartományhoz találhatók dugaszolható kötések - különböző árnyékolási lehetőségekkel, kötő- vagy földelőkábellel és anélkül. Az IXOSIL kötések vízállóak, és tömör fém, műanyag vagy zsugorított házzal kaphatók. A kipróbált és bevált felcsúsztatható technológiánk biztosítja a biztonságos telepítést és a tartós csatlakozásokat.

Gyors telepítés: Beilleszthető CONNEX-csatlakozók akár 550 kV-ig
A száraz, beilleszthető CONNEX-csatlakozók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy jelentősen lerövidítsék a telepítési időt az ideiglenes telepítéseknél vagy a szélerőművekben és tengeri platformokon megvalósuló offshore projektekben, ahol kevés az idő. Alkalmasak állandó csatlakozásokhoz, transzformátorok és gázszigetelt kapcsolóberendezések (GIS) próbaszereléséhez, valamint ideiglenes megoldásokhoz a vezeték- és erőműépítéshez egyaránt. Az egyszerű csatlakozókötések mellett a CONNEX könyök- és csapolókötéseket (T-kötések), valamint gázmentes öntöttgyanta kötéseket is kínál 170 kV-ig.

Öntöttgyanta vagy SF6
A dugaszolható öntöttgyanta CONNEX-kötések 170 kV-ig több mint tíz éve nyújtanak egyszerűsített, gázmentes megoldást, kompakt kialakítást és könnyű szerkezetet, amely a hagyományos kötésekhez képest akár kétharmaddal kisebb súlyú. Az SF6 gázszigetelésű kötések 550 kV-ig bővítik a feszültségtartományt, karbantartásmentesek és akár 100%-ban vákuumkamrában teszteltek, valamint beépített gázsűrűség-ellenőrzővel vannak ellátva.

Előnyök:
Csatlakozások állandó és dugaszolható csatlakozásokhoz 72 kV-tól 550 kV-ig
Különböző vezetőtípusok (alumínium, réz, merev vagy hajlékony) kombinálása
Gyors telepítés a száraz, dugaszolható kábelcsatlakozásoknak köszönhetően, pl. tengeri alkalmazásokhoz
Könyökcsatlakozóként is kaphatók 362 kV-ig és csapolócsatlakozóként (T-csatlakozók) 245 kV-ig
Szigetelő: Szilikon öntött gyantával vagy SF6 gázzal együtt

Kérdés a termékről