Katalógus

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Vissza a listához

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH gyártó Csatlakozók fokozatmentes nyírócsavarokkal (SICON) terméke

Kérdés a termékről  

A csavarozott csatlakozók biztonságosak, költséghatékonyak és könnyen telepíthetők. Nem csoda, hogy népszerűségük folyamatosan növekszik. A SICON csavarozott csatlakozók az érintkezéstechnika terén szerzett teljes körű szakértelmünkön alapulnak. Az olyan innovációk, mint a végtelenített állítással rendelkező nyírócsavarjaink, egyesítik a műszaki és gyakorlati előnyöket a maximális érintkezési minőség érdekében.

Tapasztalat és innováció a legjobb érintkezésért
Szabadalmaztatott, fokozatmentes levágócsavarjainknak köszönhetően a szerelés még soha nem volt ilyen egyszerű. Biztosítják, hogy minden vezető (legyen az réz vagy alumínium, tömör vagy sodrott, kerek vagy szektor alakú) a lehető leghatékonyabban legyen csatlakoztatva, és garantálják, hogy a mérnök biztos legyen abban, hogy a szerelés sikeres volt. Egyedülálló: A SICON-csatlakozók azonnal használhatóak és minden további beállítás nélkül szigetelhetők.

Egy SICON 98 kompressziós csatlakozót helyettesít
A kompressziós technológiával ellentétben a SICON csatlakozók választéka lényegesen kisebb. Ahelyett, hogy minden vezetékhez egy-egy hüvelyre lenne szükség, nyolc szabványos változatot kínálunk, így a mérnökök minden eshetőségre fel vannak szerelve az építkezésen. Ez óriási tehermentesítést jelent a raktározási létesítmények és a szállítási folyamatok számára. A SICON-csatlakozókat egy szabványos, hatszögletű bitet tartalmazó racsni segítségével szerelik fel, így nincs szükség a présszerszámok bepakolására.

Kérdés a termékről