Katalógus

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Vissza a listához

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH gyártó Csatlakozó terminál elosztó transzformátorokhoz (2DIREKT) terméke

Kérdés a termékről  

A biztonságos energiaellátás megbízható egyedi komponensek sokaságából álló, funkcionális ellátóhálózatokon alapul. Ez az egyik oka annak, hogy az energiaszolgáltatók az elosztó transzformátorok csatlakoztatásakor egyre inkább a transzformátorkapcsokba fektetnek be. Az elmúlt közel 100 év során az érintkezéstechnika terén szerzett összes tapasztalatunk minden egyes 2DIREKT terminálba belekerült, valamint az egyszerű és biztonságos telepítést szolgáló innovációink.

Egy terminál minden alkalmazáshoz
A kompakt és kifinomult kialakítás kétféle csatlakozási lehetőséget tesz lehetővé - a vezetékek párhuzamosan vagy 90°-kal eltolva csatlakoztathatók. A szabadalmaztatott csatlakozórendszer védi a vezetékeket a sérülésektől, és garantálja az állandó érintkezési nyomást a teljes élettartam alatt.

a2DIREKT legalább két alkatrészt helyettesít
A transzformátorcsatlakozó egyszerűen közvetlenül az elosztó transzformátorhoz csatlakoztatható. Ez kizárja a szerelési hibákat és megelőzi a transzformátor sérülésének kockázatát. És ez nem csak azért van így, mert a 2DIREKT révén nincs többé szükség sarkantyúkra, kábelcsipeszekre, perselyekre és csavarokra. A 2DIREKT a hagyományos kialakításhoz képest csökkenti az érintkezők számát, és ezáltal a lehetséges hibaforrásokat is.

2DIREKT: Lenyűgöző, élvonalbeli állomáskialakítás
A 2DIREKT-tel a PFISTERER egy komplett rendszert kínál egy sor kifinomult tartozékkal, beleértve a csavarozható földelési pontokat és a beltéri és kültéri használatra alkalmas védőburkolatokat. A teljes rendszer érintésbiztos, így védelmet nyújt az emberek, a kezelőberendezések és még a kis állatok számára is.

A 2DIREKT bőven megfelel az állomások telepítésére vonatkozó összes követelménynek most és a jövőben is. A PFISTERER a standard portfólióján kívül ügyfélspecifikus megoldásokat is tesztel és fejleszt. És: Egyetlen forrásból kínálunk univerzális csatlakozási megoldásokat kis- és középfeszültségű alkalmazásokhoz.

A 2DIREKT számokban:
Feszültség: 1 kV
Áram: 4.000 A
Vezetőkeresztmetszet: 16 és 400 mm² között
Vezetőanyag: Alumínium, réz

Előnyök:
  • A vezeték függőlegesen és/vagy vízszintesen csatlakoztatható
  • Az egyes vezetékeket nem vágják le
  • Csekély helyigény
  • Alkalmas beltéri és kültéri alkalmazásokhoz
  • Szerelés szabványos szerszámokkal, nem szükséges tömörítés
  • Érintésbiztos univerzális megoldás

Kérdés a termékről