Katalógus

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Vissza a listához

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH gyártó Nagyfeszültségű dugós csatlakozók (PLUG) terméke

Kérdés a termékről  

A konnektoros megoldások egyre nagyobb keresletnek örvendenek a kis- és középfeszültségű generátorok, transzformátorok és átalakítók csatlakoztatására. Ezeknek a csatlakozásoknak tartósnak, karbantartásmentesnek, költséghatékonynak és könnyen telepíthetőnek kell lenniük. A PFISTERER PLUG rendszere mindezen kritériumoknak megfelel, ezért vált a modern vasúti hálózatok és szélerőművek nélkülözhetetlen részévé. A PLUG rendszer egyesíti az érintkezéstechnika területén szerzett széleskörű tapasztalatainkat és a modern ipari szabványok követelményeit a gyártás és az üzembiztonság terén.

Biztonságos érintkezések - szélsőséges körülmények között is
A PLUG rendszer egyik jellemzője az egyszerű felépítés. A kiváló minőségű érintkezőanyagok kipróbált érintkező-kialakításokkal és funkcionális rétegekkel kombinálva erőtartalékokat és kivételesen magas rövidzárlati szilárdságot kínálnak. A PFISTERER többszörös csatlakozásokkal rendelkező, bevált vonali érintkezőtechnológiája garantálja a tartósságot és a tartósan magas minőséget az alumínium- és rézvezetékekben történő áramátvitelhez. Kifinomult kódolása biztosítja, hogy minden egyes dugó csak a hozzá tartozó aljzathoz csatlakoztatható.

Akár 50%-kal kisebb helyigény
PLUG a csatlakozásokat egyetlen dugaszolható megoldásra csökkenti. Ennek eredményeképpen a mérnökök már a kezdeti telepítés során is időt takarítanak meg - ami a csúcstechnológiás tömegtermelésben elengedhetetlen tényező. Többé nem kell aggódnia a működés közbeni leállások miatt, mivel az alkatrészek rövid időn belül kicserélhetők. Mi több, a PLUG az építési hely tekintetében is segít megtakarítást elérni. A kompakt PLUG aljzatok ahelyett, hogy egy tipikus csatlakozódobozra lenne szükségük, közvetlenül a rendszer elemeibe építhetők be.

Az ügyfelek számára előnyös a sokéves gyakorlati tapasztalatunk
A PLUG csatlakozók univerzálisak, és nem követelik meg, hogy a rendszere bizonyos követelményeknek megfeleljen. Mind a nemzetközi, mind az ügyfélspecifikus szabványok szerint teszteltek, és a 2. és 5. osztályba tartozó összes árnyékolt és árnyékolatlan kábelhez tartalmaznak megoldásokat. A standard választékon kívül a PFISTERER szakértői testre szabott termékeket is fejlesztenek és tesztelnek ügyfeleink számára. Portfóliónk mindent kínál, ami a teljes rendszerekhez szükséges, beleértve a tesztelést és a tanúsítást is.


PÁLYÁZATSZÁMOK:
Feszültség: 1 kV AC - 4,4 kV AC
Áram: 400 A - 1.250 A
Vezetőkeresztmetszet: 70 - 240 mm²
Vezetőanyag: Réz, alumínium

Előnyök:
  • Egyenletesen magas érintkezési minőség - nincs rozsdásodás
  • Rövid szerelési, tesztelési és állásidő
  • A modern sorozatgyártás szabványa
  • Teljesítménytartalékok hiba esetén
  • A kódolás megakadályozza a csatlakozási hibákat
  • Univerzális alkalmazás

Kérdés a termékről  

További termékek a Nagyfeszültségű dugós csatlakozók termékkategóriában

Csatlakozók elektromos haszongépjárművekhez (HCV8)

3 pólusú, egyenes csatlakozó egy csavarral mint reteszelőmechanizmussal
HVC8 egy dugaszolható csatlakozó nagyáramú alkalmazásokhoz. A robusztus kialakítás és a kiváló minőségű anyagok lehetővé...