Katalógus

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Vissza a listához

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH gyártó Távvezeték-alkatrészek terméke

Kérdés a termékről  

A felsővezeték-építéshez használt szigetelőink naponta hatalmas mechanikai terhelésnek vannak kitéve: Az elektromos energia szállítására szolgáló tornyok egymástól akár 500 méterre is lehetnek, ami azt jelenti, hogy a szigetelőknek nehéz vezetékeket kell hordozniuk. Ezeknek az erőknek több évtizeden keresztül is ellen kell állniuk anélkül, hogy veszítenének üzembiztonságukból.

Egyedi gyártású szigetelők bármilyen alkalmazáshoz
A PFISTERER szigetelőinek jellemzője, hogy bármilyen igényre testre szabhatóak. Mit jelent ez? Termékeink nem tömeggyártott szabványmegoldások, hanem pontosan a meglévő éghajlati, környezeti és terhelési feltételekhez tervezzük őket.

Teljes szigetelőszálak: a PFISTERER tervezi, teszteli és gyártja
A PFISTERER több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a szilikon kompozit szigetelők területén úttörőként, amely magában foglalja a teljes szigetelőszálak tervezését és gyártását. Bonyolultabb projektek esetén egy kézből származó, átfogó tanácsadáson és tervezési szolgáltatáson, valamint saját laboratóriumainkban végzett szimulációkon és teszteken alapuló, teljes körű megoldásokat kínálunk.

Arezgéscsillapítás növeli az üzembiztonságot és az élettartamot
Rezgéscsillapító távtartóink és Stockbridge-i csillapítóink különösen hatékonyan csökkentik a vezetővezeték szél okozta rezgéseit. Optimalizált kialakításuknak köszönhetően minimálisra csökkentik az aeolos rezgéseket és a gerinc alatti lengéseket. Ennek eredményeként a vezeték teljes élettartama alatt biztonságosan üzemeltethető. Különböző rezgésrögzítőket is kínálunk, és rezgésvizsgálatokat végzünk, amelyek a csillapító rendszerek tesztelésének vagy a vezetékkárok forrásának azonosításának végső módját jelentik.

Kérdés a termékről  

További termékek a Távvezeték-alkatrészek termékkategóriában

Felsővezeték-csatlakozások (LIKE Bushings)

A PFISTERER LIKE perselyei bevált technológia a gázszigetelt kapcsolóberendezésektől (GIS) a légszigetelt kapcsolóberendezésekig és a felsővezetékekig terjedő egypólusú kültéri csatlakozásokhoz. Az üg...