Katalógus

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Vissza a listához

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH gyártó Önhordó kültéri végződés (DOC) terméke

Kérdés a termékről  

Az új DOC (száraz kültéri kompozit) lezárással a PFISTERER önhordó, száraz és kompakt lezárást kínál 170 kV-ig. Megbízhatóan köti össze a kábelrendszereket a felsővezetékekkel és a gyűjtősínekkel, hosszú távú karbantartásmentes használatban.

Percek, nem órák alatt telepíthető
A DOC központi egységet, amely üreges szigetelőből, feszültségosztályozó berendezésből és alaplemezből áll, teljesen előre összeszerelve és tesztelve szállítják a helyszínre. A hagyományos végpontokhoz képest a DOC moduláris felépítése leegyszerűsíti a szállítás és a telepítés során történő kezelést. A központi egységet egyszerűen rá lehet tolni a kábelre - a felszerelendő elemek száma minimálisra csökken, az időigényes ragasztási munkák és a szárítási fázisok teljesen megszűnnek. A vezeték gyors és megbízható csatlakoztatása a SICON nyírócsavaros technológiával történik. A PFISTERER kínálja a FrontCon-t is - egy rendkívül fejlett csatlakozási megoldást egyszálú szigetelt vezetékekhez.

A DOC önhordó kültéri végződés megfelel az IEC 60815-3 szerinti legmagasabb szennyezettségi osztály minden kritériumának.

Kérdés a termékről  

További termékek a Kábelvégzárók termékkategóriában

Kültéri kábelvégződések (ESF)

A rugalmas ESF integrálható a meglévő tartószerkezetekbe. Különösen alkalmas rugalmas, gyorsan telepíthető, többször használatos alkalmazásokhoz, teszteléshez és ideiglenes helyszíni kábelekhez. Az...